Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

8 Συνηθισμένα δώρα από τον καλό σας και τι σημαίνει το καθένα


Οι άνθρωποι συνηθίζουν να αλλάζουν δώρα σε κάποιες ξεχωριστές μέρες. Έτσι, οι άνθρωποι κάνουν δώρα για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά, το Πάσχα, στις επετείους, στην ονομαστική εορτή, στα γενέθλια, κ.τ.λ. Εμείς οι γυναίκες μας αρέσουν να μας κάνουν δώρα ιδιαίτερα δε όταν προέρχονται από ανθρώπους που μας αγαπάνε και τους αγαπάμε. Ένα δώρο μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Ένα δώρο μπορεί να είναι ένδειξη πραγματικού ενδιαφέροντος ή ακόμα και μια απλή δωροδοκία. Επίσης ένα δώρο μπορεί να σημαίνει έρωτα, καλόπιασμα, ενοχή, πάθος ή ακόμα και ζήλια. Αλήθεια τι σημαίνει το δώρο που σου έκανε ο καλός σου; Παρακάτω αναφέρουμε τα πιο συνηθισμένα δώρα που κάνουν οι άντρες στις γυναίκες καθώς και τι σημαίνει το κάθε ένα από αυτά.


Κοσμήματα:
Στα κοσμήματα περιλαμβάνονται τα βραχιόλια, τα κολιέ, τα δαχτυλίδια, τα σκουλαρίκια, τα ρολόγια, κ.τ.λ. Σε πολλές περιπτώσεις ο άντρας δεν διστάσει να βάλει το χέρι του βαθιά στην τσέπη και να κάνει δώρο στην καλή του ένα κόσμημα. Τι σημαίνει όμως αυτή η κίνηση; Η απάντηση είναι πολύπλευρη. Ένα κόσμημα μπορεί να δείχνει τη σημαντικότητα και την αξία που έχει η γυναίκα στη ζωή του άντρα. Ο άντρας δεν διστάζει να κάνει την υπέρβαση για την γυναίκα που ενδιαφέρεται πραγματικά και να αγοράσει ένα κόσμημα για αυτήν. Το κόσμημα δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον από την πλευρά του άντρα και δίνει αξία στη γυναίκα. Από την άλλη πλευρά όμως, ένα κόσμημα μπορεί να σημαίνει ότι ο άντρας προσπαθεί να "δωροδοκήσει" τη γυναίκα επειδή θέλει να της "κλείσει τα μάτια". Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και για αυτό θα πρέπει να εξετάσετε και άλλες παραμέτρους. Αν για παράδειγμα εσείς αρχίσετε να υποπτεύεστε τον καλό σας για την περίεργη συμπεριφορά που δείχνει τελευταία και αυτός ως αντίδραση σας κάνει δώρο ένα κόσμημα, τότε ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε τι πραγματικά συμβαίνει.

Λουλούδια:
Όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε, εμείς οι γυναίκες θέλουμε να μας φέρνει ο καλός μας λουλούδια πού και πού. Τα λουλούδια δείχνουν ότι υπάρχει ένας έρωτας ολοζώντανος και μια φλόγα που δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ. Οι άντρες συνήθως κάνουν πρακτικά δώρα και για αυτό όταν επιλέγουν να δωρίσουν λουλούδια σημαίνει ότι ο ρομαντισμός ξεχειλίζει από μέσα τους μόνο για εσάς. Αν ο καλός σας λοιπόν σας έκανε δώρο λουλούδια, τότε να χαίρεστε διπλά διότι είναι ερωτευμένος μαζί σας και ενδιαφέρεται μόνο για σας. Από την άλλη πλευρά όμως τα λουλούδια μπορεί να είναι και μια απόπειρα καλοπιάσματος. Πολλοί άντρες κάνουν δώρο λουλούδια όταν θέλουν να ζητήσουν κάτι από την καλή τους το οποίο θεωρούν ότι πολύ δύσκολα θα το αποδεχτεί. Αν για παράδειγμα θέλει να πάει διακοπές με τους φίλους του για μια εβδομάδα χωρίς εσένα, τότε μην απορήσεις αν ξαφνικά τον δεις με ένα μπουκέτο λουλούδια λίγο πριν σου αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό.

Ρούχα:
Τα ρούχα είναι ένα συνηθισμένο δώρο που κάνουν οι άντρες στις γυναίκες. Συνήθως προτιμούν να πάνε μαζί με την ίδια την καλή τους στην αγορά έτσι ώστε να βγουν από το αδιέξοδο της επιλογής του κατάλληλου ρούχου, του σωστού νούμερου, κ.τ.λ. (Οι άντρες δεν είναι πολύ καλοί σε αυτά). Όπως και να έχει, τα ρούχα, τα παπούτσια, διάφορα αξεσουάρ όπως τσάντες, καπέλα, κ.τ.λ. είναι σημάδι ενδιαφέροντος. Ο άντρας που επιλέγει να κάνει δώρο κάποιο ρούχο θέλει να κρατάει την καλή του "χαρούμενη" και "ευτυχισμένη". Τα ρούχα ως δώρο από τον καλό σας δηλώνουν πραγματικό ενδιαφέρον. Από την άλλη πλευρά, τα ρούχα αποτελούν και μια κλασική επιλογή. Για το λόγο αυτό μπορεί απλά ο άντρας να "αναγκάζεται" να κάνει δώρο κάποιο ρούχο για να ξεφύγει από την υποχρέωση αλλά κυρίως από την γυναικεία γκρίνια. Αυτή η περίπτωση πάντως είναι αρκετά σπάνια.

Κάποια σπιτική κατασκευή:
Πολλοί άντρες μπαίνουν στην διαδικασία να "δημιουργήσουν" μια σπιτική κατασκευή όπως για παράδειγμα ένα χειροποίητο κόσμημα, ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα από τον κήπο, ένα ξυλόγλυπτο αντικείμενο (αν πιάνει το χέρι του), κ.τ.λ. Γενικά οποιοδήποτε δώρο είναι σπιτική κατασκευή, είναι ένα δώρο που δείχνει την αξία που έχει η γυναίκα στην καρδιά του άντρα. Ο καλός σας μπορεί να δούλευε για ώρες για να δημιουργήσει αυτό το έργο τέχνης που σας έκανε δώρο. Αυτό και μόνο είναι σημάδι ότι έχετε πολύ μεγάλη θέση στην καρδιά του. Από την άλλη βέβαια υπάρχει και η περίπτωση ο καλός σας να είναι απλά ένας τσιγκούνης. Εσείς τον ξέρετε καλύτερα.

Ένα κουτί σοκολατάκια:
Αν ο καλός σας, σας έκανε δώρο ένα κουτί σοκολατάκια ή οποιαδήποτε γλυκά, τότε μάλλον ξέχασε τα γενέθλιά σας, τη γιορτή σας ή την επέτειο και προσπαθεί να επανορθώσει όπως μπορεί καλύτερα με το να σας "γλυκάνει".

Ηλεκτρική συσκευή:
Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από μια καφετιέρα έως ένα μίξερ και από ένα πλυντήριο πιάτων έως έναν αποχυμωτή. Όπως και να έχει, η ηλεκτρική συσκευή ως δώρο σημαίνει ότι έχει χαθεί ο ρομαντισμός μέσα στη σχέση. Η αγάπη μπορεί να είναι ακόμα πολύ δυνατή αλλά ο ρομαντισμός όχι και τόσο. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο, ωστόσο ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Οι ηλεκτρικές συσκευές δεν θα πρέπει να γίνονται ως δώρα αλλά θα πρέπει να αγοράζονται ως απαραίτητα "αξεσουάρ" σπιτιού.

Ένα ταξίδι:
Το ταξίδι ως δώρο σημαίνει ότι του λείπετε ή ότι δεν σας χορταίνει και για αυτό το λόγο θα προτιμούσε τώρα που έχει τον χρόνο, να τον ξοδέψει μόνο μαζί σας σε ένα μέρος μακριά από την καθημερινότητα.

Αρώματα:
Τα αρώματα είναι άλλο ένα δώρο που κάνουν αρκετοί άντρες στην καλή τους. Ένα άρωμα ως δώρο σημαίνει έντονο πάθος και φλογερό έρωτα. Ο άντρας που κάνει τέτοια δώρα συνήθως σκέφτεται αρκετά την καλή του και θέλει την αποκλειστικότητα.Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές μπορεί να υπάρχει και λίγο ζήλια αλλά με την καλή έννοια.

πηγή:
http://www.dynamikhgynaika.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...