Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Σε ποια διόδια μειώνονται οι τιμές

Σε ποια διόδια μειώνονται οι τιμές


Μειώσεις στις τιμές για όλους τους οδηγούς και εκπτώσεις έως 60% για συχνούς χρήστες περιλαμβάνει η δέσμη αναπροσαρμογών των τελών διοδίων για τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου που ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών.
Ακόμη τίθεται σε λειτουργία ο σταθμός διοδίων στο Αιγίνιο. Οι αναπροσαρμογές γίνονται στο πλαίσιο των συμβάσεων παραχώρησης του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του ΠΑΘΕ και τίθενται σε εφαρμογή απο την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου.
Τα μέτρα περιλαμβάνουν τα εξής:
  • Την έναρξη είσπραξης διοδίων στο Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Κλειδιού (Αιγινίου) και προς τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Τα διόδια θα κοστίζουν 2,20 ευρώ για τα ΙΧ.
  • Μείωση της τιμής των διοδίων, έως και 50%, στον σταθμό Μαλγάρων. Για τα Ι.Χ. θα κοστίζει πλέον 1,20 ευρώ αντί 2,40 ευρώ.
  • Μείωση της τιμής στα διόδια Λεπτοκαρυάς που θα κοστίζουν για τα Ι.Χ. 2 ευρώ από 3,10 ευρώ στον μετωπικό σταθμό και 1,80 ευρώ στον πλευρικό σταθμό.
  • Μείωση της τιμής στα διόδια Πυργετού που πλέον θα κοστίζουν για τα ΙΧ 2 ευρώ από 2,30 ευρώ.
  • Αύξηση της τιμής στα διόδια Μακρυχωρίου σε 1,40 ευρώ από 1,10 ευρώ για τα ΙΧ. Αύξηση επίσης στους πλευρικούς σταθμούς Μακρυχωρίου και Γυρτώνης που θα κοστίζουν πλέον 1,10 ευρώ και 0,70 ευρώ, από 0,80 ευρώ και 0,50 ευρώ αντίστοιχα.
  • Τιμαριθμική προσαρμογή στον σταθμό Μοσχοχωρίου. Τα ΙΧ θα πληρώνουν 3,10 ευρώ από 3,00 ευρώ. Το ίδιο θα ισχύσει και τα διόδια Πελασγίας όπου τα ΙΧ θα πληρώνουν 2,70 ευρώ από 2,60 ευρώ.
  • Εκπτωτική πολιτική, με διάθεση εμπορικών πακέτων για συχνούς χρήστες των κατηγοριών μοτοσικλετών και ΙΧ με έκπτωση κλιμακούμενη έως τις 60 διελεύσεις ανάλογα με το μηνιαίο αριθμό τους: Εκπτωση 0% έως την 10η διέλευση, 15% από 11-20 διελεύσεις, 30% από 21-30 διελεύσεις και 60% από 31-60 διελεύσεις.
  • Αντικατάσταση των καρτών των κατοίκων Πελασγίας με πομποδέκτες ενταγμένους στο προσφερόμενο εμπορικό πακέτο για συχνούς χρήστες, εντός 45 ημερών από την έναρξη ισχύος των μέτρων αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...