Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Μας προσέφερε 2χρονο κοριτσάκι για σεξουαλική συνεύρεση



Σοκαρισμένος από το γεγονός ότι η Ελληνίδα καθηγήτρια προσέφερε ένα κοριτσάκι για babysitting και σεξουαλικές πράξεις δηλώνει ο Ολλανδός δημοσιογράφος Αλμπέρτο Στέχμαν.
Οι αποκαλύψεις της εκπομπής "Undercover in the Netherlands" είχαν ως αποτέλεσμα της σύλληψη της 52χρονης Ισαβέλλας Ακτύπη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της πρώτης γυναίκας που συλλαμβάνεται στη χώρα μας με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος, που ήθελε να αναδείξει το θέμα των χιλιάδων παιδόφιλων γυναικών έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στον ιδρυτή του απαγορευμένου παιδοφιλικού κινήματος παρουσιαζόμενος ως παιδόφιλη γυναίκα που αναζητούσε βοήθεια γιατί πάλευε με τις ορμές της για μικρά κορίτσια.
Ο ιδρυτής του κινήματος Μάρτιν Ουιτενμπόγκαρντ ήταν αυτός που παρέπεμψε τον δημοσιογράφο στην 52χρονη ελληνίδα, η οποία του είπε μέσω e-mail ότι είναι πιο εύκολο για γυναίκες παιδόφιλες να ζουν στην Ελλάδα. Έτσι η έρευνα συνεχίστηκε στην Ελλάδα, καθώς γυναίκα συνάδελφος του ήρθε στη χώρα μας για να συναντήσει από κοντά την καθηγήτρια.
Η 52χρονη, όπως δηλώνει ο Αλμπέρτο Στέχμαν στο "Έθνος της Κυριακής", συμβούλεψε τη δημοσιογράφο να κρύψει τα παιδοφιλικά αισθήματά της για να έρθει σε επαφή με ένα παιδί και της πρότεινε να εργαστεί ως baby sitter ή ως δασκάλα ξένων γλωσσών. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να "προσφέρει" ένα 2χρονο παιδί για babysitting και σεξουαλικές πράξεις.
Της συνέστησε επίσης πότε θα μπορούσε να προχωρήσει σε σεξουαλικές ενέργειες με το παιδί. Σύμφωνα με την Ελληνίδα η ώρα του μπάνιου είναι μια καλή ευκαιρία γιατί το κοριτσάκι είναι πολύ μικρό για να το θυμάται αργότερα.
Η παιδόφιλη σύμβουλος είπε μάλιστα στη δημοσιογράφο ότι δεν είχε πρόβλημα να της "προσφέρει" το δίχρονο αυτό κορίτσι αφού σε περίπτωση που ο πατέρας το ανακάλυπτε η ίδια θα υποστήριζε ότι δεν ξέρει τίποτα γι’αυτό.
Ο δημοσιογράφος είναι εξαιρετικά ευγνώμων που ολοκληρώθηκε αυτή η έρευνα με τέτοια επιτυχία. "Σοκαρίστηκα που αυτή η κυρία μας προσέφερε ένα δίχρονο παιδί για να κάνουμε σεξ μαζί του. Αυτές είναι σκανδαλώδεις υποθέσεις. Είμαι χαρούμενος που η αστυνομία πήρε την πληροφορία και την έρευνα στα σοβαρά, συλλαμβάνοντας αυτή τη γυναίκα", υπογραμμίζει.
Η 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών που συνελήφθη τη Δευτέρα από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενη για πορνογραφία ανηλίκων, δηλώνει στο Έθνος της Κυριακής ότι είναι θεραπεύτρια ψυχικής υγείας - διπλωματούχος υπνοθεραπεύτρια και τάσσεται ενάντια σε κάθε σεξουαλική κακοποίηση, παρενόχληση και πορνογραφία ανηλίκων.
Κατά την απολογία της υποστήριξε μάλιστα ότι είναι αθώα και ότι συμμετείχε σε συνέδρια που συμπεριελάμβαναν και παιδοφιλικά άτομα στο πλαίσιο των ερευνών της. Τονίζει μάλιστα ότι παρότρυνε την Ολλανδή δημοσιογράφο σε μια φυσιολογική ζωή και ότι την συμβούλευε να κάνει νέους φίλους και να ξεπεράσει το πρόβλημά της μέσω της πνευματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...