Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Beauty tips για νύφες

ΝΥΦΗ
Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή, οργανώστε το πρόγραμμα ομορφιάς από τώρα.
Σε λίγους μήνες είναι γάμος σας, μην αφήσετε την περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών για τις τελευταίες μέρες, αρχίστε από τώρα. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία, αντίθετα οργανωθείτε και αφιερώστε μερικές ώρες την εβδομάδα για να κάνετε mini spa στο σπίτι, μόνη σας ή με τις φίλες σας.
Δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα:
1. Μάσκα καθαρισμού και απολέπισης, για να είναι το δέρμα καθαρό και λαμπερό και να μπορεί εύκολα να δεχτεί τα προϊόντα της εντατικής περιποίησης. Δοκιμάστε την DIY μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό ή κάντε μια μάσκα με σκόνη αργίλου που μπορείτε να βρείτε σε φαρμακεία.
2. Μάσκα αναζωογόνησης και ενυδάτωσης, για να είναι το δέρμα μαλακό, λείο και σφριγηλό. Μόνο η ενυδατική κρέμα δεν φτάνει, χρειάζεστε και μια εντατική περιποίηση, δοκιμάστε την DIY μάσκα αναζωογόνησης.
3. Εντατική περιποίηση ματιών, μην ξεχνάτε την φροντίδα των ματιών, την ώρα που κάνετε μια μάσκα προσώπου απλώστε στα μάτια κρύες φέτες αγγουριού ή κομπρέσες εμποτισμένες με τσάι και χαλαρώστε.
4. Απολέπιση χειλιών, για να είναι τα χείλη σας ζουμερά, μαλακά και να μην ξεφλουδίζουν. Δοκιμάστε το DIY μαλακτικό scrub για χείλη.
5. Απολέπιση σώματος, για να είναι το δέρμα σας λαμπερό και σφριγηλό την ημέρα του γάμου. Επικεντρωθείτε περισσότερο στα σημεία του σώματος που παρουσιάζουν έντονη ξηρότητα όπως αγκώνες, γόνατα, χέρια, παρανυχίδες και πέλματα. Δοκιμάστε το DIY μαλακτικό scrub.
6. Μάσκα μαλλιών, για να είναι τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. Χρησιμοποιήστε χλιαρό οργανικό ελαιόλαδο ή οργανικό έλαιο καρύδας, απλώστε το έλαιο στις ρίζες και κατά μήκος των μαλλιών, αφήστε το να δράσει για 1-2 ώρες ή για όλη την νύχτα και λουστείτε κανονικά. Σταδιακά θα δείτε μεγάλη διαφορά στην ποιότητα των μαλλιών σας.
7. Λοσιόν λάμψης για τα μαλλιά, χρησιμοποιήστε οργανικό, ακατέργαστο μηλόξυδο για να φτιάξετε μια σπιτική λοσιόν. Αναμείξτε 1 μέρος μηλόξυδο και 2 μέρη νερό, αφού ξεπλύνετε τα μαλλιά σας από το σαμπουάν, ρίξτε την λοσιόν στις ρίζες και κατά μήκος των μαλλιών. Αν δεν σας ενοχλεί η μυρωδιά μην ξεπλυθείτε, αν όμως σας ενοχλεί ξεπλύνετε με λίγο νερό. Το μηλόξυδο μειώνει την πιτυρίδα και την έντονη λιπαρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...