Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Οι υπέρβαροι άντρες είναι καλύτεροι στο κρεβάτι

Τέλος στις δίαιτες.
Ψάχνατε κάποιο λόγο για να μην πάτε στο γυμναστήριο που κάθε εβδομάδα ξεκινάτε από Δευτέρα και ποτέ δεν το κάνετε; Θέλετε μία δικαιολογία για τους παραπάνω κουραμπιέδες που σκοπεύετε να γευτείτε μέσα στις γιορτές στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι; 

Ε, λοιπόν, μάλλον σας βρήκαμε τη λύση. Μια πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου Erciyes στην Τουρκία έδειξε πως οι υπέρβαροι άνδρες είναι σε θέση να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι από τους αδύνατους. 

Σύμφωνα με την έρευνα οι άνδρες με φυσιολογικό βάρος ήταν περισσότερο επιρρεπείς στην πρόωρη εκσπερμάτωση, επομένως δεν ικανοποιούσαν τη σύντροφό τους σε ικανοποιητικό βαθμό. Αντίθετα, σημειώθηκε πως οι άντρες που είχαν περιττά κιλά και παραπανίσιο σωματικό βάρος σκόραραν με επιδόσεις "ταύρου" στο κρεβάτι αφήνοντας το "άλλο τους μισό" με ανοιχτό το στόμα. 

Συμπέρασμα; Ενημερώστε το αγόρι σας για τα πορίσματα της παραπάνω έρευνας και απολαύστε τις γιορτές με όσες λιχουδιές τραβάει η ψυχή σας. Όπως όλα δείχνουν λίγα παραπανίσια κιλά μπορεί τελικά να ωφελούν την ερωτική μας ζωή.

Πηγή: http://www.queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...