Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Δικαιολογίες για να μην κάνουν σεξ βρίσκουν οι άνδρες



Δεν πρόκειται για αποκλειστική τακτική των γυναικών Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι όταν οι γυναίκες θέλουν να αποφύγουν το σεξ βρίσκουν ένα σωρό δικαιολογίες, με πρώτη και κύρια τον πονοκέφαλο.
Από ό,τι φαίνεται όμως αυτό δεν αποτελεί αποκλειστική τακτική των γυναικών, αφού και οι άντρες έχουν τις ίδιες πιθανότητες με τις γυναίκες να επινοήσουν δικαιολογίες για να αποφύγουν το σεξ.

 Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε στη Βρετανία, οι έξι στους δέκα έχουν απορρίψει τις ερωτικές προτάσεις των συντρόφων τους λέγοντας ότι είναι κουρασμένοι, ενώ ένας στους δύο απέφυγε το σεξ λέγοντας πως δεν έχει διάθεση. Υπάρχουν όμως και πιο αστείες δικαιολογίες, όπως για παράδειγμα το ότι έχουν να βγάλουν βόλτα τον σκύλο ή να ταΐσουν την γάτα, μέχρι το ότι παράφαγαν ή το ότι βλέπουν την αγαπημένη τους σειρά στην τηλεόραση.

 Επιπλέον, σχεδόν ο ένας στους τέσσερις δήλωσαν πως δεν κάνουν πλέον καθόλου σεξ, με το αντίστοιχο ποσοστό στις ηλικίες άνω των 55 ετών να φθάνει στο 42%. Αυτό που έχει ωστόσο σημασία να αναφερθεί είναι ότι πολλοί από τους 2.000 άνδρες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση σκαρφίζονται διάφορες δικαιολογίες όχι επειδή βαριούνται ή δε βλέπουν πλέον ερωτικά τη σύντροφό τους, αλλά για να κρύψουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας. Στην πραγματικότητα, το 7% των ανδρών είπαν ότι δεν έχουν καθόλου στύση πια, ενώ ο ένας στους τέσσερις δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν κάποιου είδους στυτική δυσλειτουργία.

 Η δημοσκόπηση, που δόθηκε στη δημοσιότητα με αφορμή την προώθηση μιας υπηρεσίας για τη στυτική δυσλειτουργία, έδειξε ακόμη ότι οι άνδρες αισθάνονται μεγάλη πίεση με το γεγονός ότι πρέπει να αποδίδουν άριστα στο κρεβάτι. Σχεδόν ο ένας στους πέντε (το 17%) είπαν πως συνιστά πρόβλημα το να μην αποκτήσουν στύση αμέσως μόλις αρχίσουν τα προκαταρκτικά, ενώ για τον έναν στους δύο ένδειξη στυτικής δυσλειτουργίας αποτελεί οποιαδήποτε καθυστέρηση στη στύση πέραν του ενός λεπτού από την έναρξη των προκαταρκτικών.

 Αν και το 47% των ερωτηθέντων είπαν ότι θα αναζητούσαν ιατρική βοήθεια εάν παρίστατο ανάγκη και το 24% ότι θα συζητούσαν το θέμα με την σύντροφό τους, οι άνδρες φαίνεται ότι εξακολουθούν να αισθάνονται άβολα με το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας, αφού ποσοστό 21% δεν θα συζητούσαν ποτέ και με κανέναν. ΠΗΓΗ: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...