Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Εννιάχρονη έγινε μητέρα στο Μεξικό


Εννιάχρονη έγινε μητέρα στο Μεξικό
Μόλις στα 9 του χρόνια έγινε μητέρα ένα κορίτσι στο Μεξικό και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Οπως ανέφερε το ABC News, μητέρα και παιδί χαίρουν άκρας υγείας, σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείο «Zoquipan», σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες το πρωί.
Σύμφωνα με τις Αρχές, πατέρας του παιδιού είναι ένας 17χρονος, ο οποίος πιθανώς θα διωχθεί ποινικά για τη σεξουαλική σχέση με την κοπέλα που αναφέρεται με το όνομα «Δάφνη».
«Λόγω της πολύ νεαρής ηλικίας της, δεν γνωρίζουμε αν είναι απόλυτα ειλικρινής», δήλωσε ο εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα, Lino Ginzalez Corona, ο οποίος έλαβε υπόψη του μία δήλωση της 9χρονης που περιέγραψε τη σχέση της με τον 17χρονο ως «σχέση αγάπης».
Ο Corona είπε ότι ο 17χρονος και η Δάφνη ήταν μαζί, αλλά το κορίτσι δεν ήθελε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την μεταξύ τους σχέση.
«Δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος μέχρι τον έβδομο μήνα. Ο φίλος της τής είχε προτείνει να μετακομίσει μαζί του και να μεγαλώσουν μαζί το παιδί, αλλά όταν εκείνη αρνήθηκε, εκείνος αποφάσεισε να φύγει από την πόλη δύο μήνες πριν», δήλωσε ο Corona.
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο εισαγγελέας «αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο βιασμού ή αποπλάνησης ανηλίκου».
Η 9χρονη Δάφνη είναι ένα από τα 11 παιδιά μίας οικογένειας που ζεις σε μία εξαθλιωμένη γειτονιά της πόλης Ixtlahuacan, 25 μίλια νότια της Γκουανταλαχάρα.
Γέννησε στις 27 Ιανουαρίου με καισαρική τομή, καθώς όπως είπαν οι γιατροί λόγω του πολύ νεαρού της ηλικίας της θα ήταν επικίνδυνος ένας φυσιολογικός τοκετός και η καισαρική ήταν η καλύτερη λύση και για εκείνη και για το μωρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...