Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ



Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στο πρώτο ραντεβού;


Πρώτα ραντεβού! Άγχος, στρες, ένταση, δεν ξέρεις τι να πεις δεν ξέρεις τι να βάλεις, τα τηλέφωνα σε φίλους και γνωστούς έχουν σπάσει! Η Staxtopouta είναι εδώ για εσάς. έκανε την ερευνά της για το θέμα πρώτο ραντεβού αρχίζοντας φυσικά πρώτα από τα άστρα και σας έχει τα πάντα για το πως συμπεριφέρεταιτο κάθε ζώδιο στο πρώτο ραντεβού. Είστε έτοιμοι να πάμε μαζί μια βόλτα στα άστρα;.....

ΚΡΙΟΣ

Για να κάνεις έναν Κριό να καταφέρει να σου πει το ''ναι'' , θα πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία της στιγμής ώστε η πρόταση να φαίνεται στιγμιαία απόφαση ακόμα και ας είναι καλά προετοιμασμένη. Είναι άτομα που δύουν μαζί με τον ήλιο οπότε σε καμία περίπτωση μην του κάνετε πρόταση για νυχτερινή έξοδο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χάσατε το παιχνίδι πριν καλά ξεκινήσετε. Είναι λάτρεις του παράξενου φαγητού και δεν μπορεί να πηγαίνει συνέχεια στα ίδια μέρη, οπότε επιλέξτε ένα νέο εστιατόριο με Μεξικάνικη κουζίνα έστω και αν δεν τρώγεται. Αν πάλι η πρόσκληση αφορά το σπίτι σας, δοκιμάστε έναν έξυπνο τρόπο φωτισμού και κατευθυνθείτε στη βεράντα, διότι οι Κριοί αισθάνονται καλύτερα έξω από τα στενά όρια των τοίχων ενός δωματίου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ταύρο μπορείτε να είστε όσο ρομαντικοί θέλετε, αλλά το μυστικό είναι να μην του αναφέρετε το παρελθόν σας. Θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι για την μέρα , τον τόπο και την ώρα γιατί απεχθάνονται τις αλλαγές και θέλουν να νιώθουν σίγουροι. Εφόσον το ραντεβού κανονιστεί για το σπίτι σας φροντίστε ο χώρος να είναι προσεγμένος και άνετος ώστε να νιώθει βασιλιάς και να μην θέλει να φύγει. Οι Ταύροι είναι λάτρεις του καλού φαγητού και του κρασιού οπότε φροντίστε να μην του λείψει τίποτα ώστε να μην σας λείψει εκείνος αργότερα. Απαλή μουσική σε συνδυασμό με έναν πολύ άνετο καναπέ και χαμηλό φωτισμό είναι το σχέδιο που θα κάνει το τηλέφωνο σας να χτυπάει και ένα Ταύρο που θα θέλει να σας ξαναδεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εφόσον νιώθετε καλά διαβασμένο άτομο , οξυδερκής με πλούσιο λεξιλόγιο και παραδειγματική ομιλία δεν έχετε παρά μόνο να κανονίσετε μία συνάντηση. Όσα δε ποιο πνευματώδη και πρωτότυπα είναι αυτά που έχετε να του πείτε, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ενδιαφέρον που θα δείχνει για εσάς. Ένα κοσμοπολίτικο μέρος με ωραίες παρουσίες είναι το ιδανικό σημείο για την συνάντηση σας, διότι είναι γνωστό ότι οι Δίδυμοι είναι λάτρεις του ωραίου. Αν πάλι επιλέξετε την ασφάλεια του σπιτιού σας , φροντίστε περισσότερο να επιλέξετε την θεματολογία της συζήτησης που θα έχετε ώστε να του εξάψετε την φαντασία και να του κινήσετε την περιέργεια , παρά με το να έχετε το σπίτι στην εντέλεια , ένα άψογα στρωμένο τραπέζι και ένα ονειρικά μαγειρεμένο φαγητό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ποιητικός , στοχαστής , προφητικός , αλλά και πάντα έτοιμος για όλα, μια νύχτα μαζί του αξίζει όσο εκατοντάδες, μη διστάσετε να του δείξετε ότι κατά βάθος είστε παιδί. Λάτρεις της οικογένειας αλλά και των φίλων, αγαπούν την ανθρώπινη ζεστασιά και την μεταδίδουν σε όλους. Ιδανικό ραντεβού θα ήταν να τον καλέσετε στο σπίτι σας και να του ζητήσετε να σας βοηθήσει στην κουζίνα , πράγμα το οποίο θα κάνει με μεγάλη χαρά και ενδιαφέρον ,επίσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος να έρθετε πιο κοντά. Αν πάλι υπάρχει και διαθέσιμο παραλιακό εξοχικό όπου μπορείτε να κανονίσετε μία βραδιά με παρέα, τότε τα πράγματα θα κυλήσουν πιο εύκολα για εσάς μιας και οι Καρκίνοι δεν ζουν χωρίς νερό και χωρίς φιλικά πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Στο πρώτο ραντεβού με ένα Λιονταράκι καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα σας και αφήστε τον να σας εκπλήξει θετικά με τις απόψεις του και με την προσπάθεια του να βάλει σε τάξη την ζωή σας. Οι Λέοντες αγαπούν να είναι το τιμώμενο πρόσωπο και μονοπωλούν το ενδιαφέρον στις συζητήσεις και να μαγνητίζουν τα βλέμματα σε πάρτι και γιορτές. Αν θελήσετε να του κάνετε το τραπέζι φροντίστε να είναι αντάξιο της βασιλικής καταγωγής του , τόσο σε ποιότητα υλικών και αποτελέσματος όσο και στην ποσότητα. Την ημέρα των γενεθλίων του μπείτε στο γραφείο του με σαμπάνια , λουλούδια και γλυκά, σας διαβεβαιώνω ότι θα σας αγαπήσει ακόμα και αν σας βλέπει για πρώτη φορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μοναδική ευκαιρία να ζήσετε τον αυθεντικό και αρκετά ενδιαφέροντα Παρθένο, είναι να τον πλησιάσετε με χειρουργικές κινήσεις και λεπτότητα. Ετοιμάστε κάποιο σενάριο και πασάρετε του το με τέτοιο τρόπο ώστε η βοήθεια του να κρίνεται απαραίτητη και δεν θα σας το αρνηθεί. Κανονίστε την συνάντηση για το σπίτι σας και τακτοποιήστε το όπως δεν το έχετε κάνει ποτέ άλλοτε και σε χρόνο ρεκόρ μιας και οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την συνέπεια και την οργάνωση τους. Οπότε φροντίστε να είναι όλα στην εντέλεια δέκα λεπτά πιο νωρίς για κάθε ενδεχόμενο και αν αργήσει σβήστε τα φώτα και πέστε για ύπνο, μάλλον δεν θα ΄ρθει.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι ρομαντικά άτομα που αγαπούν την μόδα , το καλό φαγητό και την απαλή μουσική. Αρέσκονται στο να παίζουν με τις λέξεις και συνεργάζονται στενά. Αν επιλέξετε το πρώτο ραντεβού σας να είναι έξω, διαλέξτε ένα πολύ καλό και ακριβό γαλλικό εστιατόριο, με μοντέρνα διακόσμηση, αρώματα από φρέσκα λουλούδια και δεν θα χάσετε. Αν σκοπεύετε να καλέσετε κάποιον Ζυγό στο σπίτι φροντίστε όλα να είναι στην θέση τους, πεντακάθαρα και αποφύγετε τις έντονες μυρωδιές. Προσφέρετε του γαλλικό κρασί σε κρυστάλλινο κολονάτο ποτήρι και φροντίστε λευκά κεριά και απαλή μουσική να συνοδεύουν την ώρα του τραπεζιού. Κρατήστε την συζήτηση σε χαμηλούς τόνους και δείξτε του πόσο μεγάλη καρδιά έχετε. Αν τα καταφέρετε όλα σωστά θα έχετε ένα Ζυγό ο οποίος θα σας συντροφεύει για πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκεί ένα καλημέρα και ένα χαμόγελο ώστε να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να περάσετε λίγο προσωπικό χρόνο με τον Σκορπιό που έχετε βάλει στο μάτι. Από κει και ύστερα ετοιμαστείτε ίσως για το μεγαλύτερο τεστ της ζωής σας. Τους ενδιαφέρει η τιμιότητα και ο ηλεκτρισμός της στιγμής και απεχθάνονται όσους προσποιούνται προσπαθώντας να αποδείξουν κάτι το οποίο δεν είναι. Μιλήστε ανοιχτά και ειλικρινά κάνοντας τον να νιώσει απαραίτητος για εσάς, προσφέρετε του πικάντικους μεζέδες και φροντίστε ο φωτισμός να είναι χαμηλός και απαλός. Στο τέλος της βραδιάς θα μπορείτε να πείτε με βεβαιότητα αν κερδίσατε έναν πολύ καλό φίλο ή τον μεγαλύτερο και πιο παθιασμένο έρωτα της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχετε βάλει στο μάτι τον Τοξότη που μόλις γνωρίσατε ,σηκώστε το τηλέφωνο χωρίς δισταγμό και κανονίστε μια συνάντηση. Βγάλτε από το μυαλό σας κάθε σκέψη που κάνατε για το πώς θα είναι το πρώτο ραντεβού και αφήστε τον να σας εκπλήξει θετικά με το πόσο έξω είχατε πέσει. Επιλέξτε μία καφετέρια με ωραία διακόσμηση και υπέροχη θέα. Μιλήστε του δυνατά και με παράπονο για τα σχέδια ζωής που κάνετε και δυστυχώς δεν έχετε καταφέρει ακόμα να εκπληρώσετε. Από εκείνη την στιγμή είναι πολύ πιθανό και για πάντα να έχετε εξασφαλίσει συχνούς πονοκεφάλους αλλά το βασικότερο έναν άνθρωπο που δεν θα ησυχάσει αν δεν σας δει ευτυχισμένους και ικανοποιημένους σε όλους τους τομείς της ζωής σας, βιώνοντας κάθε μέρα κάτι καινούριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είστε και εσείς σύμμαχος της θεωρίας περί σταδιακής μετατροπής της φιλίας σε έρωτα τότε έχετε κάνει κράτηση τον αγαπημένο σας Αιγόκερω. Είναι άτομα που δεν πιστεύουν σε κεραυνοβόλους έρωτες και χημικές ενώσεις. Ιδανικός τρόπος συνάντησης κρίνεται η πρόσκληση να σας συνοδεύσει σε κάποιο προσωπικό σας κοινωνικό γεγονός. Η εμφάνιση και η συμπεριφορά του θα είναι κομψή και άψογη, δείχνοντας σας τον απαραίτητο σεβασμό .Εφόσον τα πράγματα μέχρι εδώ κινούνται ομαλά συνεχίστε με αμεσότητα και μιλήστε του για την ζωή σας με πολλές λεπτομέρειες , δείχνοντας του με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη που του έχετε. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα θέλει να φεύγει από κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν δηλώνεις ανήσυχο , επαναστατικό , φιλελεύθερο πνεύμα και είσαι αποφασισμένος να κατακτήσεις τον κόσμο και να βάλεις τα πράγματα επιτέλους στην θέση τους , τότε αν κοιτάξεις δίπλα σου ο Υδροχόος σου είναι εκεί και σε κοιτάει στα μάτια. Είναι άτομα με ευρύ κοινωνικό κύκλο και χωρίς αναστολές , οπότε το μόνο που χρειάζεστε για να κανονίσετε το ραντεβού που επιθυμείτε είναι μία ανατρεπτική από όλες τις απόψεις πρόταση. Αυτή μπορεί να είναι από το να σας συνοδεύσει σε μία ομαδική εκδήλωση μέχρι σε μία πολιτική ομιλία ή μία συναυλία της Μαντόνα. Για να κερδίσετε τον Υδροχόο αλλά και τον θαυμασμό του θα πρέπει να είστε έτοιμοι να διορθώσετε τα λάθη αυτού του κόσμου ,δείχνοντας του με αυτό τον τρόπο την τιμιότητα , την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα που σας διακατέχει.

ΙΧΘΥΕΣ

Για να πιάσετε ένα '' ψάρι '' χρειάζεται μελέτη, προσεκτικές και ήρεμες κινήσεις , αλλά σημαντικότερος παράγοντας είναι το δόλωμα που θα ρίξετε. Αποφύγετε αναφορές σε μικρότητες της καθημερινότητας που αφορούν δουλειά, γκαρνταρόμπα και οικογενειακά ζητήματα. Προσπαθήστε να μάθετε τα πάντα για τον Ιχθύ σας ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι και απόλυτα διαβασμένοι για το πως θα κινηθείτε με γρήγορα βήματα προς τον στόχο σας. Αν η συνάντηση έχει κανονιστεί για τον δικό σας χώρο, τότε το παιχνίδι είναι στα χέρια σας και κερδισμένο κατά το ήμισυ. Χαμηλώστε τα φώτα , ανάψτε αρωματικά κεριά και βάλτε να παίζει το αγαπημένο του cd. Ο διάχυτος ρομαντισμός είναι το κλειδί της επιτυχίας και ης ευτυχίας στην δική σας περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...