Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟ "ΚΡΕΒΑΤΙ";

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΟ...




Τι σκέφτονται οι άντρες στο "κρεβάτι";

Το γνωστό σε όλους απόφθεγμα, ότι οι άντρες σκέφτονται με το "άλλο κεφάλι"το οποίο κατά τη διάρκεια της ζωής μας το ακούμε από φίλες, μαμάδες αλλά και γιαγιάδες, στην πραγματικότητα ισχύει. Όταν οι άντρες γουστάρουν τέλος…κάνουν τα πάντα για να σε ρίξουν στο κρεβάτι τους. Τάζουν,επιμένουν κάνουν κοπλιμέντα, γίνονται τρυφεροί και σου πλασάρονται για άγγελοι. Και καλά κάνουν μπαίνουν στο mood σε κατακτώ και το ένστικτό τους μπαίνει στο αυτόματο. Να σε βλέπω το σκέφτεσαι, φίλη Staxtopouta, από την άλλη νομίζεις πως υπερβάλλω. Όχι καθόλου δεν υπερβάλλω και για να σε πανικοβάλλω περισσότερο θα σου πω πως και φυσικά οι άντρες έχουν συναισθήματα και ευαισθησίες, απλώς τόσο η σκέψη όσο και η ψυχοσύνθεσή τους είναι αρκετά πιο απλή με αποτέλεσμα να μην αναλύουν με τις ώρες ένα ανούσιο θέμα όπως κάνουμε εμείς. Το σεξ δε που είναι και το σημαντικότερο θέμα για αυτούς δεν το αναλύουν σχεδόν ποτέ…απλά το χαίρονται. Κι όμως, μέσα στην χαρά τους βρίσκουν το χρόνο και μερικές σκέψεις περνούν από το μυαλό τους. Αυτές λοιπόν τις σκέψεις θα σου αποκαλύψω έτσι ώστε να σε πας έτοιμη στην μάχη....


Κάνει μία αναδρομή για το πώς κατάφερε να σε ρίξει στο κρεβάτι: Την ώρα λοιπόν που... δίνει πόνο και πόθο στο βλέμμα και σε σφίγγει σαν τανάλια και σκέφτεσαι εδώ είμαστε κορίτσι μου…Εκείνος είναι ικανός να σκεφτεί όλα όσα έχουν προηγηθεί μέχρι να πέσεις στη στιβαρή του αγκαλιά! Όχι όχι, μην ενθουσιαστείς ότι σε θεωρεί τόσο σημαντική, απλώς αποθηκεύει της κινήσεις που έκανε για να τις έχει σαν manual για τις επόμενες! Αν έπεσες στην εξαίρεση,  τότε είσαι απλά τυχερή γιατί αρχίζει να σε ερωτεύεται.

Συμβουλή: Όσο πιο πολύ έχει αργήσει να σε κατακτήσει τόσο αυτή η σκέψη θα τον κυριεύει…θα γίνεις για αυτόν ακριβό τρόπαιο και θα επιθυμεί να σε κρατήσει! Η επιθυμία του αυτή θα γεννήσει και τα συναισθήματα!

Πώς να μην κουραστώ; Το σεξ είναι η υπέρτατη ευχαρίστηση και τα αγόρια θέλουν να κρατήσει όσο δεν πάει. Έτσι λοιπόν, αν περάσει αρκετή ώρα κατά την οποία αυτός είναι από πάνω και...κάνει τα μαγικά του, πολύ πιθανό να κουραστεί και να αρχίσει να κάνει σκέψεις του τύπου, κουράστηκα, πιάστηκε η μέση μου και άντε να της πω να έρθει λίγο από πάνω να αράξω κι εγώ σαν άνθρωπος! Αν λοιπόν δείτε την έκφρασή του κάπως να στραβώνει, κάντε την καλή και ξεκουράστε τον λίγο και αυτόν. Εξάλλου  είναι ή σειρά σας να τον κάνετε να αισθανθεί παραδομένος.

Συμβουλή: Στους άντρες τους αρέσει να παραδίνονται και να βλέπουν, όποτε μην σβήνετε τα φώτα,πάρτε το θέμα πάνω σου,κάνε τα κόλπα σου και υπόταξέ τον στην γοητεία σου. Αυτό θα τον κάνει να σε θέλει και πάλι!

Τι κάνουν οι φίλοι του:  Ναι …και όμως! Η αντρική φιλία είναι πολύ πιο ισχυρή από τη γυναικεία. Αν εσείς την ώρα που κάνετε sex, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόσασταν είναι οι κολλητές σας, δεν ισχύει το ίδιο και για τους άντρες. Από το που μπορεί να βρίσκονται τώρα, από το τι θα τους πει την επόμενη για τη βραδιά που περάσατε για να μπορέσει και αυτός να χαρεί την νίκη του.

Συμβουλή: Μάλιστα δε πολλοί το κάνουν και επίτηδες αλλάζουν σκέψεις έτσι ώστε να ηρεμήσουν και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Αν δεν το κάνει από στρατηγική και απλά βαριέται και θα προτιμούσε να ήταν με τους φίλους του για μπύρες δεν θα σας το πει επί τόπου αλλά στάνταρ δεν θα σας ξανά τηλεφωνήσει πότε. Εκτός και αν η λίστα με τα ονόματα των γυναικών φτάσει στο γράμμα σας…!!

Nα μην... τελειώσει: Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ καυτά, η χημεία σας είναι απίστευτη, αυτός είναι στο τσακ να τελειώσει, αλλά εσείς τίποτα ακόμα. Θα προσπαθήσει λοιπόν με νύχια και με δόντια να καθυστερήσει το μοιραίο όσο περισσότερο μπορεί.  Τότε βγαίνουν πάλι οι στρατηγικές. Το μενού των σκέψεών του μπορεί να περιέχει τη γιαγιά του με νυχτικό, τον Πάγκαλο, το τι έχει να κάνει στη δουλεία αύριο,τον δάσκαλο του στο δημοτικό που μισούσε τρελά. Και η λίστα δεν έχει τέλος. Εμπεριστατωμένη, πρακτική αποδίδει σχεδόν πάντα ε καλά γίνονται και λάθη και έτσι διαιωνίζεται και το είδος μας!

Κρατάει... σημειώσεις: Μπορεί να τους έχουμε παρεξηγήσει κάπως, αλλά τελικά δεν είναι τόσο αναίσθητοι όσο πιστεύουμε. Εφόσον έχει αποφασίσει ότι θα υπάρξει και επόμενη φορά, κρατάει στο μυαλό του σημειώσεις με το τι σου αρέσει, ώστε όταν το ξανακάνει  μαζί σου να θυμάται τι σου αρέσει και τι όχι και αυτή είναι η  απόδειξη ότι δεν σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους…Τι κάλοι μωρέ και τους είχαμε παρεξηγήσει.

Συμβουλή: Αυτό τον άντρα, τον τσεκάρεις και αν ταιριάζετε κράτα τον…θα δεις θα περάσεις καλά!

Άλλες γυναίκες: Δυστυχώς αυτό δεν μπορείτε ποτέ να το αποφύγετε. Όσο καυτή και εντυπωσιακή και να είστε, στο μυαλό του σίγουρα θα έρθουν κι άλλες γυναίκες έστω και αστραπιαία! Οι φαντασιώσεις παίζουν ταινίες στο μυαλό των αντρών με πρωταγωνίστριες από τη δασκάλα που ήταν ερωτευμένος στο δημοτικό, τη σέξι ξαδέρφη του ακόμα και την... κολλητή σου!  Μην αηδιάζεις…ξέρεις πως και εσύ παρόμοιες ταινίες παίζεις συχνά στο μπιμπλουδάκι σου. Αχ ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά και θυμόμαστε πως η φαντασία μας τελικά παραμένει ελεύθερη. 

Συμβουλή: Θ α σου πω για το χειρότερο μας όπου η σκέψη του περνάει στην πρώην του.  Τότε θα δεις αλλαγή. Ανάλογα βέβαια τα συναισθήματα του για αυτή και το πως χώρισαν. Το χειρότερο μας; Βάζει τα κλάματα το καλύτερο μας την εκδικείται στο κρεβάτι. Και τότε θα περάσετε καλά Staxtopoutes μου!

Το πόσο άβολα είναι τα... προφυλακτικά: Κακά τα ψέματα, μπορεί το προφυλακτικό να σώζει ζωές αλλά αποτελεί και έναν από τους μεγαλύτερους εφιάλτες των αντρών. Δεν υπάρχει περίπτωση, ειδικά αν είναι γνωστή η απέχθειά του γι' αυτά, να μην ρίχνει κατάρες σε αυτό το μικροσκοπικό πλαστικό πραγματάκι! Το θέμα βέβαια είναι καθαρά εγκεφαλικό, αλλά άντε να τους το εξηγήσεις. 

Συμβουλή: Είναι είναι το μόνο ζήτημα στο οποίο δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να υποχωρήσετε και να δεχτείτε το ελεύθερο σεξ. Ειδικά αν η σχέση σας δεν είναι σταθερή... αν και οι στατιστικές δείχνουν ότι ακόμα και από παντρεμένα ζευγάρια ο ελεύθερος έρωτας ήταν επιζήμιος. Η Staxtopouta υπενθυμίζει πάντα προφύλαξη και πάντα συχνές εξετάσεις γιατί με το AIDS και την ζωή σου δεν παίζει κανείς.

Αν του αρέσετε: Το ανθρώπινο μυαλό λειτουργεί αρκετά περίπλοκα, ειδικά όταν δεν βρίσκεται σε φάση διαύγειας και ηρεμίας. Αν ας πούμε ένας άντρας έχει καιρό να κάνει σεξ, τότε είναι πολύ πιθανό από την ανάγκη του και μόνο, αλλά και για να μην τον πουν φλώρο οι φίλοι του, να πάει με κάποια γυναίκα, η οποία ναι μεν δεν του προκαλεί απέχθεια, αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας. Είναι σχεδόν σίγουρο λοιπόν ότι η σκέψη τι κάνει με αυτή τη γυναίκα και αν πραγματικά του αρέσει, θα περάσει από το μυαλό του.

Συμβουλή: Το να του αρέσεις είναι ένας θετικός πόντος για εσένα…Αλλά το κατά πόσο θα προσχωρήσει σε δεσμό μαζί σου είναι θέμα για τρελή συζήτηση.

Την ευχαρίστησή σας: Ε ναι λοιπόν, κάθε μεγάλος εραστής που σέβεται τον εαυτό του προσδοκεί να κάνει την παρτενέρ του να έρθει σε οργασμό! Επαναλαμβάνουμε για να μην παρεξηγούμαστε, το θέμα δεν έχει να κάνει με εσάς αλλά καθαρά με τις επιδόσεις του! Είναι κάτι σαν προσωπική ικανοποίηση το να καταφέρει ένας άντρας να κάνει τη γυναίκα να τελειώσει, είτε την θέλει είτε όχι. 

Συμβούλη: Αν το πετύχει μια επιβράβευση την θέλει, αν όχι ,μια ακόμα προσποίηση πάλι δεν βλάπτει και που ξέρεις ίσως αν υπάρξει επόμενη φορά να τα πάει καλύτερα το παλικάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...