Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τα αξεσουάρ των μαλλιών για τη μεγάλη μέρα


Στολίστε τα μαλλιά σας την ημέρα του γάμου σας.
Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε με τα μαλλιά σας εκείνη την ημέρα, φροντίστε να προσθέσετε ένα όμορφο αξεσουάρ στο κεφάλι σας. Μη σας φαίνεται υπερβολικό, νύφες είστε πρέπει να ξεχωρίσετεΑνάλογα με το στυλ νυφικού επιλέξτε και τα κατάλληλα αξεσουάρ για το κεφάλι σας. Μπορείτε να βάλετε και περισσότερα από ένα από τα παρακάτω, σε καμία περίπτωση όμως μην αποφύγετε να βάλετε έστω και ένα.
Πέπλο: Το συγκεκριμένο αξεσουάρ που φοριέται στα μαλλιά σας είναι σχεδόν πάντα απαραίτητο. Είναι ένα ‘σήμα κατατεθέν’ θα λέγαμε για να ξεχωρίζετε ως νύφη εκείνη την ημέρα. Ταιριάζει με κάθε στυλ νυφικού και μαλλιού. Μην ξεχάσετε μόνο να το βγάλετε για το τραπέζι.
Τιάρα:  Είναι ένα πριγκιπικό αξεσουάρ που ταιριάζει κυρίως σε εντυπωσιακό look. Μην το προτιμήσετε σε περίπτωση που επιλέξετε ένα απλό, minimal νυφικό εκτός αν διαλέξετε κάτι πολύ μικρό και διακριτικό. Ταιριάζει σε νυφικά με όγκο κυρίως.
Τσιμπιδάκια για τα μαλλιά: Είναι ωραίο να στολίσετε τα μαλλιά σας ή τον κότσο που έχετε φτιάξει με τσιμπιδάκια που έχουν μία μικρή λεπτομέρεια.  Μπορείτε ακόμα να βάλετε αληθινά λουλούδια. Είναι άκρως ρομαντικό στοιχείο και θα σας κάνει ξεχωριστές.
Κορδέλα στα μαλλιά: Για τις εναλλακτικές νύφες, ένα κομμάτι λευκής κορδέλας στο κεφάλι σας με δέσιμο εμπνευσμένο από τους χίπις είναι τέλειο. Οι υπόλοιπες φορέστε τη όπως φοράτε τις στέκες σας.
Λουλούδι: Μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας από τη μία πλευρά και από την άλλη να βάλετε ένα μεγάλο λουλούδι ή να το στερεώσετε πάνω στον κότσο σας. Είναι εντυπωσιακό και ταιριάζει σε κάθε στυλ. Απλά διαλέξτε το λουλούδι που σας εκφράζει.
Βέλο: Ξεχωρίστε με το συγκεκριμένο αξεσουάρ. Ταιριάζει συνήθως σε νυφικά με στυλ εποχής, ωστόσο μπορεί να κάνει ιδιαίτερο ένα κλασσικό, απλό νυφικό. Δεν το επιλέγουν πολλές κοπέλες αν και είναι κάτι που θα σας κάνει να διαφέρετε από κάθε άλλη νύφη που έχουν δει οι καλεσμένοι σας και ο άντρας σας.
Tip: Είναι πολύ ωραία ιδέα να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας για το τραπέζι. Μπορείτε να αφαιρέσετε το πέπλο για παράδειγμα και να τοποθετήσετε ένα λουλούδι. Πρωτοτυπήστε και ανατρέψτε το αναμενόμενο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...