Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Πώς μπορούν τα ζώδια να χάσουν κιλά

Κριός: Σ΄ενοχλεί όταν τα επιπλέον κιλά χαλάνε την εμφάνισή σου, αλλά παρόλο που... ξεκινάς τη δίαιτα με πολύ ενθουσιασμό, αν δεν δεις άμεση επιτυχία, κινδυνεύεις να τα παρατήσεις. Αν πάντως έχεις υποστήριξη από το περιβάλλον σου, θα τα καταφέρεις.

Ταύρος:
Δεν θα άντεχες μια εντατική δίαιτα και επιπλέον μπορεί να έχεις χαμηλό μεταβολισμό. Αυτό σημαίνει ότι η απώλεια κιλών θα είναι για σένα αργή, αλλά έχεις αρκετή υπομονή και επιμονή να τα καταφέρεις με ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο. 

Δίδυμοι: Αν χρειαστεί να χάσεις βάρος, σε βοηθά ο γρήγορος μεταβολισμός σου, αλλά σε σαμποτάρουν η ανυπομονησία και οι υπερβολικές σου προσδοκίες. Θα σε βοηθήσει να το κάνεις η δίαιτα παρέα με κάποιον άλλο…ομοιοπαθή, ώστε να αλληλοϋποστηρίζεστε.

Καρκίνος: Αγαπάς το φαγητό, συχνά το έχεις για συναισθηματική υποστήριξη και δεν σου είναι εύκολο να το στερηθείς. Για να κάνεις δίαιτα, πρέπει να έχεις ένα ισχυρό κίνητρο και ένα διαιτολόγιο με ποικιλία. Πάντως, όταν αποφασίσεις, επιμένεις μέχρι τέλους.

Λέων: Αν χάνεις γρήγορα βάρος είσαι γεμάτος ενθουσιασμό, αλλά αν δεις να «κολλάει» η ζυγαριά είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις. Ακολούθησε μια αξιόπιστη δίαιτα για να χάσεις βάρος εγγυημένα και όχι τις απάτες που υπόσχονται…δέκα κιλά σε μια βδομάδα.

Παρθένος: Αν το αποφασίσεις, ακολουθείς τη δίαιτά σου κατά γράμμα. Πρόσεξε όμως την τελειομανία σου και την τάση σου να αποθαρρύνεσαι, αν το χάσιμο των κιλών δεν προχωρά όπως θέλεις με αποτέλεσμα να κάνεις ακραία πράγματα, όπως να μένεις νηστικός.

Ζυγός: Αγαπάς το καλό φαγητό και ίσως παίρνεις εύκολα βάρος, αλλά η φιλαρέσκειά σου δεν σου επιτρέπει να μείνεις με τα παραπανίσια κιλά. Αν πάρεις την απόφαση, προσαρμόζεσαι εύκολα στη δίαιτα. Σου χρειάζεται όμως ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Σκορπιός: Με την αποφασιστικότητα και την επιμονή σου, τα καταφέρνεις μια χαρά με τις δίαιτες. Μόνο που αν εμφανιστεί κάποια αναποδιά δυσαρεστείσαι και πεισμώνεις. Απόφυγε όμως τις ακρότητες, όπως να μειώσεις κι άλλο τις θερμίδες σου ή να…λιώνεις στη γυμναστική.

Τοξότης: Η ανυπομονησία σου και η έλλειψη αυτοπειθαρχίας δεν είναι καλοί σύμμαχοι για να χάσεις βάρος. Συχνά ξεκινάς με ανεφάρμοστες δίαιτες που σύντομα εγκαταλείπεις. Διάλεξε ένα διαιτολόγιο με απλές και εύκολες συνταγές και γυμνάσου. Τουλάχιστον στο δεύτερο τα καταφέρνεις.

Αιγόκερως: Αν βάλεις έναν στόχο δεν τα παρατάς και αυτό περιλαμβάνει και τις δίαιτες. Δεν σε αποθαρρύνουν όσο αυστηρές κι αν είναι. Μερικές φορές πάντως δεν βλάπτει και ν΄ακούς τις συμβουλές ανθρώπων που μπορεί να αποδειχθούν υποστηρικτικές και χρήσιμες.

Υδροχόος: Αν χρειαστεί να χάσεις κιλά, μπορείς να βρεις πιο ελκυστική μια «μοδάτη» ή πρωτότυπη δίαιτα, που πιθανόν όμως να μην έχει τα αποτελέσματα που υπόσχεται. Διάλεξε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, αρκετά ευέλικτο ώστε να μην υποκύπτεις σε …παρασπονδίες.

Ιχθύς: Μπορεί να αναγγείλεις ότι θα κάνεις δίαιτα εκατό φορές, πριν τελικά ξεκινήσεις. Όταν πάρεις οριστικά την απόφαση, διάλεξε ένα διαιτολόγιο με ποικιλία. Θα σε βοηθήσει και το να φαντάζεσαι τον εαυτό σου να έχει φτάσει στο επιθυμητό βάρος.

http://www.maidanoi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...