Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

«Πρόγευση» του χειριστηρίου του Playstation 4

«Πρόγευση» του χειριστηρίου του Playstation 4


Εξοπλίζεται με οθόνη αφής και λειτουργία Playstation Move

Λιγότερο από μία εβδομάδα απέμεινε για να μάθουμε τι θέλει να πας παρουσιάσει η Sony γα την νέα κονσόλα της, Playstation 4. 

Να θυμίζουμε πως σε διαφημιστικό βίντεο, η εταιρεία μας είχε προσκαλέσει στις 20 Φεβρουαρίου «να δούμε το μέλλον» της νέας κονσόλας.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μία φωτογραφία, από την ιστοσελίδα Kotaku, που δείχνει ένα χειριστήριο, που θυμίζει τα παλαιότερα DualShock της Sony. 

Ενώ σχεδιαστικά έχει πολλές ομοιότητες με τα παλιά χειριστήρια, είναι εμφανείς οι νέες προσθήκες, που έχουν να κάνουν με μία οθόνη αφής στο κέντρο του και μία φωτιζόμενη, μπλε, επιφάνεια στο επάνω μέρος

Οι πληροφορίες υποστηρίζουν πως, η φωτιζόμενη επιφάνεια θα δίνει τη δυνατότητα στο νέο χειριστήριο να ενσωματώνει τη λειτουργία Playstation Move, ενώ η οθόνη αφής θα δίνει νέες επιλογές ελέγχου της κονσόλας.

Σίγουρα, ακόμα και αν αληθεύουν οι φήμες, πρόκειται για ένα χειριστήριο που ακόμα είναι στάδιο εξέλιξης, οπότε είναι πολύ πιθανόν να διαφέρει αρκετά από την τελική του έκδοση, ωστόσο μας δείχνει ξεκάθαρα την κατεύθυνση στην οποία κινείται η εταιρεία, θέλοντας να συνδυάσει την εργονομία με τη λειτουργικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...