Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Save Marketing in Greece

Save Marketing in Greece


Απαιτούμε να μην κλείσουν τα Τμήματα Marketing της Ελλάδας!
Να διατηρηθεί η αυτοδυναμία των τμημάτων Μάρκετινγκ και το εύρος του γνωστικού αντικειμένου όπως αναπτύσσεται στα προγράμματα σπουδών τους. 
Να διασφαλιστεί η  χορήγηση πτυχίου και τίτλου σπουδών  αντίστοιχου με την ονομασία και το γνωστικό αντικείμενο του Μάρκετινγκ, καθώς και τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων (Π.Δ.78/1989).
Να αναγνωριστεί η χρησιμότητα του Μάρκετινγκ και των συναφών αντικειμένων στην οικονομική ανάπτυξη, με την ενίσχυση  του περιεχόμενου των σπουδών συμφώνα με τις επιταγές της αγοράς.

Για τον εξορθολογισμό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τη σύνδεσή της με την αγορά εργασίας και την παραγωγή το υπουργείο Παιδείας προτείνει το εξής:
Κατάργηση ΟΛΩΝ των Τμημάτων Εμπορίας και Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) της χώρας καθώς και των συναφών αντικειμένων (Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας).

Στην εποχή της κρίσης, που η χώρα και οι επιχειρήσεις μας, έχουν μόλις αρχίσει να πραγματοποιούν αξιόλογες δράσεις στα πλαίσια της Προώθησης, του Branding της Καινοτομίας και του e-Marketing για  τα προϊόντα & τις υπηρεσίες τους στο εξωτερικό, το σχέδιο Αθηνά αποτυγχάνει να συνειδητοποιήσει την ανάγκη ανταγωνιστικού ανθρώπινου δυναμικού στα πλαίσια της εθνικής αναπτυξιακής στρατηγικής.
Μπορείτε να μας βοηθήσετε!
- Υπογράφοντας το ψήφισμά μας.
- Αν είστε στέλεχος εταιρείας γράψτε στο σχόλιο το όνομα της εταιρείας σας και αν θέλετε ένα σχόλιο για την σημασία του Marketing στο χώρο σας
- Αν εκπροσωπείτε εταιρεία ή οργανισμό επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσθέσουμε στους υποστηρικτές μας ( savemarketingingreece@gmail.com )
- Κοινοποιώντας το! (Πατήστε το κουμπί Share on Facebook)
Για περισσότερα: www.savemarketing.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...