Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η ZTE ανακοίνωσε το νέο Grand S

Η ZTE ανακοίνωσε το νέο Grand S


Με οθόνη 5 ιντσών και τετραπύρηνο επεξεργαστή

Η ZTE αποφάσισε να παρουσιάσει στο MWC 2013 τη νέα της ναυαρχίδα, με το νέο «phablet» ZTE Grand S να κλέβει τις εντυπώσεις στη Βαρκελώνη.

Πρόκειται για το κορυφαίο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει η κινεζική εταιρία μέσα στο έτος, που διαθέτει οθόνη Full HD 5 ιντσών με ανάλυση 1920x1080, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm SnapDragon SnapDragon S4 Pro με χρονισμό στα 1,7GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο, κάμερα 13 megapixel, εμπρόσθια κάμερα 2 megapixel και λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 Jelly Bean.

Αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει στη νέα συσκευή είναι το γεγονός πως το πάχος της δεν ξεπερνά τα 7 χιλιοστά, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα (λευκό, γκρι και κόκκινο).

Η κυκλοφορία του έχει ανακοινωθεί για την αγορά της Κίνας στο δεύτερο τρίμηνο του 2013, ενώ για την αντίστοιχη της Ευρώπης δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Αν και δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του, πολλοί πιστεύουν ότι θα είναι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...