Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΔΙΑΙΤΑ: Χάσε 6 κιλά σε 1 μήνα! Ένα μενού για να υποδεχτείς την άνοιξη

Όσο η μέρα μεγαλώνει, τόσο η διάθεση σου ανεβαίνει στα ύψη! Με χαμόγελο που δεν κρύβεται και τη βοήθεια του απολαυστικού και χορταστικού La Vache qui Rit Light θα τα καταφέρεις και στη διατροφή σου. Γιατί μπορεί η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, η άνοιξη, να απέχει ένα μήνα μακριά, τόσος είναι όμως και ο χρόνος που χρειάζεσαι για να χάσεις 6 κιλά και να την υποδεχτείς πιο σέξι και όμορφη από ποτέ. Πώς; Μα φυσικά ακολουθώντας ένα πρόγραμμα διατροφής ισορροπημένο, χορταστικό και απολαυστικό. Όπως ακριβώς και το αγαπημένο σου τρίγωνο τυρί. 

Ο Διαιτολόγος Διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς σου προτείνει ένα μενού διατροφής που αν το ακολουθήσεις μπορείς να χάσεις κιλά χωρίς ιδιαίτερες στερήσεις. 

Cheers Girl! Ο διαιτολόγος σου επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη. Σχεδιάσε έτσι το μενού, ώστε να μπορείς να τσουγκρίσεις με τις κολλητές σου! Να πιεις δηλαδή το αγαπημένο σου ποτό, να βγεις και να μην κλειστείς σπίτι όσο κάνεις δίαιτα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν σου προτείνουμε να πίνεις καθημερινά, αν όμως βγεις δεν θα έχεις αυτόν τον περιορισμό.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...