Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Τα τοπ μυστικα για το σεξ της πίσω πόρτας


Είτε μόνη σου, είτε μετά από παρακλήσεις του συντρόφου σου, αποφάσισες να εξερευνήσεις την περιοχή του σεξ της πίσω πόρτας. Με άλλα λόγια, χρειάζεσαι τα δέκα βασικά μυστικά για να μπορέσεις να βιώσεις το πρωκτικό σεξ, όσο πιο ευχάριστα, ανώδυνα και ερεθιστικά, τόσο για εσένα όσο και για τον καλό σου! Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και τήρηση βασικών κανόνων (υγιεινής και ευχαρίστησης)!
Κλειδί πίσω πόρτας Νο1: ξεκίνα εξερευνώντας τον εαυτό σου μόνη σου. Η αυτοϊκανοποίηση θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις την φυσιολογία του κορμιού σου και να αισθανθείς πιο άνετα , ειδικά με τα γεννητικά σου όργανα. Αυτό μπορεί να εξυπηρετήσει και την εξοικείωσή σου με το πρωκτικό σεξ. Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι μόνο με την κλειτορίδα σου, αλλά μπορείς να ελέγξεις το κατά πόσον ερεθίζεσαι, τοποθετώντας για παράδειγμα το δάχτυλό σου στην περιοχή του πρωκτού. Αν θέλεις, μπορείς να ζητήσεις από το σύντροφό σου να μοιραστεί την εμπειρία αυτή μαζί σου, για να προχωρήσετε αργότερα και στο σεξ της πίσω πόρτας, βήμα βήμα.
Κλειδί πίσω πόρτας Νο 2: επικοινώνησε με τον σύντροφό σου. Το σεξ αλλά ακόμα πιο ειδικά το πρωκτικό σεξ είναι ιδιαίτερο και γίνεται καλύτερα με έναν παρτενέρ που θα σας δένει κάτι περισσότερο από μια γνωριμίας της μιας βραδιάς. Αν έχετε πάρει την απόφαση να προχωρήσετε στο πρωκτικό σεξ, πρέπει να είσαι σίγουρη. Δεν αρκεί απλά να σε παρακαλάει εκείνος κι εσύ να μην θέλεις να του χαλάσεις το χατίρι.
Κλειδί πίσω πόρτας Νο 3: λίπανση, λίπανση, λίπανση. Αγόρασε ένα λιπαντικό με βάση νερό και μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις μπόλικο. Το ήμισυ του ευχάριστου πρωκτικού και όχι μόνο σεξ, είναι η λίπανση, αφού επιτρέπει στο πέος να διεισδύσει πιο εύκολα στον όχι και τόσο εύκαμπτο πρωκτό. Θυμήσου ότι ο πρωκτός δεν μπορεί να λιπανθεί από μόνος του, όπως συμβαίνει με τον κόλπο. Μην ξεχνάτε την χρήση του προφυλακτικού η οποίο κρίνεται ΑΝΑΓΚΑΙΑ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Κλειδί πίσω πόρτας Νο 4:ξεκινήστε με τα εύκολα. Πρώτα θα μπει ένα υγρό δαχτυλάκι, κατόπιν τα δαχτυλάκι μπορούν να γίνουν δύο και έπειτα, θα προχωρήσετε στη διείσδυση του πέους ανά τμήματα. Δεν χρειάζεται να ολοκληρώσετε την προσπάθεια με την πρώτη.
Κλειδί πίσω πόρτας Νο 5: βρείτε μια στάση που να σας βολεύει. Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση στο σε ποιά στάση να κάνετε το πρωκτικό. Διάλεξε αυτή που σε βολεύει περισσότερο και που διευκολύνει την διείσδυση του πέους. Στα τέσσερα είναι μια εύκολη λύση για τους περισσότερους.
Κλειδί πίσω πόρτας Νο 6: Hτο πιο σημαντικό κλειδί στο πρωκτικό, είναι η υγιεινή. Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να αφήσεις να διεισδύσει στον κόλπο σου οτιδήποτε (πέος, δονητής, δάχτυλο) είχε περάσει από τον πρωκτό σου προηγουμένως. Χρησιμοποίησε διαφορετικό προφυλακτικό για το πρωκτικό σεξ και διαφορετικό για τα υπόλοιπα παιχνιδίσματα σας. Ακόμα κι αν δεν τελειώσει κατά το πρωκτικό, ζήτα να αντικαταστήσει το προφυλακτικό.
Κλειδί πίσω πόρτας Νο 7: πήγαινε το πράγμα σιγά, σιγά, σιγά! Άλλωστε, είναι στο χέρι του καλού σου, να σου δείξει την ευχάριστη πλευρά της πίσω πόρτας, χωρίς βιασύνες, για να ενδώσεις και πάλι στην εμπειρία αυτή μελλοντικά.
Κλειδί πίσω πόρτας Νο 8: ξέχνα τα ταμπού. Υπάρχουν διάφοροι μύθοι και ηθικές υπερβολές που κυκλοφορούν για το σεξ από πίσω. Καλό είναι να ξεπεράσεις τα ταμπού σου, όχι μόνο στον πρωκτικό σεξ, αλλά στο σεξ γενικότερα. Αν οι γυναίκες εξακολουθούσαν να έχουν ταμπού στο κρεβάτι, θα έκανες σεξ μόνο παντρεμένη και μάλιστα με κάποιον που θα σου είχαν προξενέψει.
Κλειδί πίσω πόρτας Νο 9: άνοιξε το μονοπάτι. Μπορεί να σου φανεί αηδιαστικό, αλλά φρόντισε να έχεις αφοδεύσει πριν το συγκεκριμένο εγχείρημα. Μόνο έτσι θα αισθάνεσαι πιο άνετα και χαλαρά κατά τη διάρκεια του σεξ. Κατά τα άλλα, η ενόχληση που θα αισθανθείς, δεν πρέπει να είναι τέτοια που θα σου προκαλέσει αφόρητο πόνο, γιατί μάλλον κάτι λάθος έχετε κάνει.
Κλειδί πίσω πόρτας Νο 10: πλύνε τα χεράκια, το δαχτυλάκι και όλα τα βοηθήματα που έλαβαν μέρος στο σεξ της πίσω πόρτας. Αν αισθάνεσαι κάπως άβολα, μην ανησυχείς. Οι μυς του πρωκτού δουλεύουν για σένα και θα επανέλθουν στην φυσιολογική τους κατάσταση λίγες μόνο ώρες αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...