Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ένα ποντίκι διαφορετικό από τα άλλα

Ένα ποντίκι διαφορετικό από τα άλλα


Το IRIScan μπορεί να σαρώσει έγγραφα και εικόνες

Ένα νέο gadget αποκάλυψε η εταιρεία IRIS, που δε γνωρίζουμε κατά πόσο θα φανεί χρήσιμο στο καταναλωτικό κοινό, όμως σίγουρα είναι κάτι το διαφορετικό. 

Πρόκειται για το IRIScan, ένα ποντίκι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που εκτός από τις συνηθισμένες λειτουργίες, έχει τη δυνατότητα να σκανάρει κείμενα και εικόνες.

Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα σάρωσης, που συνεργάζεται με το αντίστοιχο πρόγραμμα για Windows και επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέψουν το οποιοδήποτε κείμενο σε αρχείο .pdf ή σε έγγραφο του Word. Μάλιστα, η διαδικασία -όπως φαίνεται και στο βίντεο- είναι ιδιαίτερα απλή και γρήγορη.

Το ποντίκι έχει ανάλυση 400dpi, ενώ για την ενεργοποίηση της λειτουργίας σάρωσης, υπάρχει ειδικό κουμπί, ώστε να μπορείτε να την απενεργοποιείτε όποτε δεν την χρειάζεστε.



Όταν σκαρώσετε το οποιοδήποτε έγγραφο ή φωτογραφία, το λογισμικό της εταιρίας σας δίνει τη δυνατότητα να το επεξεργαστείτε και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, καθώς και να το μοιραστείτε μέσω email ή των κοινωνικών δικτύων.

Το νέο αυτό gadget είναι διαθέσιμο για παραγγελία από την ιστοσελίδα της εταιρίας και κοστίζει 79 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...