Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Μόνο για άνδρες: Πάρε τη λύση στα χέρια σου.


Αν ο Πύργος σου είναι ιδιαιτέρως ψηλός και δημιουργείς πρόβλημα στη σύντροφό σου, υιοθέτησε πιο έμμεση τακτική: παίξε γκολφ, όχι τοξοβολία. Ζέστανέ τη με αρκετά προκαταρκτικά. Ξεκίνα με πολλά φιλιά και στα δύο σετ χειλιών που έχει. Ερέθισε την κλειτορίδα της με σταθερές κινήσεις της γλώσσας σου προτού την περιποιηθείς με τα δάχτυλά σου και λίγο λιπαντικό. Μετά από 20 λεπτά θα είναι έτοιμη να σε υποδεχτεί. Διάλεξε σοφά τη στάση. Για την καλύτερη και πιο ανώδυνη επιλογή, βάλ’ την από πάνω. Ετσι θα μπορέσει αυτή να αποφασίσει σε ποιον όροφο θα σταματήσει. Αλλη εναλλακτική είναι η στάση του κουταλιού, όπου μπαίνεις από πίσω ενώ είσαι ξαπλωμένος στο πλάι. Αυτή η στάση απαγορεύει τις απότομες κινήσεις και θα μπορέσει να το απολαύσει χωρίς να αισθανθεί πόνο.
Η Μεγάλη Απάτη
Αν νομίζεις πως η σύντροφός σου σε απατά, μην έρθεις σε μετωπική σύγκρουση. «Αν η γυναίκα σου δεν σε απατά, θα δημιουργήσεις ατμόσφαιρα μηδενικής εμπιστοσύνης» λέει η σύμβουλος γάμου Denise Knowles. «Αντιθέτως, συζήτα για τη σχέση σας “βλέπω ότι δεν έχουμε χρόνο, για να τον περάσουμε μαζί. Τι συμβαίνει;”». Πρόσεξε αλλαγές στη συμπεριφορά και την εμφάνισή της. Σημαίνει ότι θέλει προσοχή. Μπορεί να μην έχει σχέση, αλλά πιθανό να είναι έτοιμη να δημιουργήσει.
Απρόσκλητοι επισκέπτες
Αν έκανες one-night stand και ανησυχείς για κάποιο αφροδίσιο, μην περιμένεις για τα συμπτώματα. Πολλά από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα είτε δεν έχουν καθόλου συμπτώματα είτε έχουν ήπια συμπτώματα, τα οποία εξαφανίζονται γρήγορα (κνησμός ή επώδυνη ούρηση). Στα χλαμύδια, για παράδειγμα, το 50% των μολυσμένων αντρών δεν έχουν κανένα σύμπτωμα. Τσέκαρε και για τον έρπητα των γεννητικών οργάνων, τον έχει ένας στους τέσσερις – μάλιστα το 80% εξ αυτών δεν το γνωρίζει. Ο μόνος τρόπος είναι να πας σε ένα νοσοκομείο και να κάνεις εξετάσεις.
Προβληματικά σκουφιά
Αν έχεις στύση και με το που φορέσεις το προφυλακτικό σου πέσει, τότε μην ανησυχήσεις. Οταν φοράς προφυλακτικό, μπαίνεις σε μία διαδικασία, η οποία σε διακόπτει απ’ ό,τι κάνεις εκείνη τη στιγμή. Κάνε το προφυλακτικό άλλο ένα μέρος των σεξουαλικών παιχνιδιών σας και πες της να σου το φορέσει.
Βρες την κληρωτίδα
Ακριβώς πριν από τον οργασμό, το κάλυμμα της κλειτορίδας φουσκώνει από την υπερβολική ροή αίματος και την καλύπτει. «Είναι μία προφύλαξη» εξηγεί η Julia Cole, σεξουαλική θεραπεύτρια. «Οταν η γυναίκα είναι πλήρως ερεθισμένη, η απευθείας επαφή μπορεί να την πονέσει». Για να σώσεις την κλειτορίδα από την εξαφάνιση (και μαζί τον οργασμό της), ρούφα τη λιγάκι και θα επανέλθει στην θέση της. Για να μην ξανασυμβεί, κάνε ένα μικρό Ο με τα χείλη σου και δημιούργησε ένα μικρό κενό. Τώρα μπορείς να τη βάζεις και να τη βγάζεις από το στόμα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...