Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Σεξ: Οι μεγαλύτεροι φόβοι των ανδρών.


Φόβος Νο1: Να μην έχουν μεγάλο μέγεθος
Χιλιάδες άρθρα έχουν γραφτεί για αυτό και πολλές έρευνες έχουν γίνει εξίσου, παρόλα αυτά το «μέγεθος» συνεχίζει να αποτελεί τον μεγαλύτερο φόβο για έναν άνδρα. Πιθανότατα αυτό να έχει ενισχυθεί από το γεγονός ότι στις ταινίες πορνό (που πιστέψτε μας βλέπουν ουκ ολίγες) τα μεγέθη των «πρωταγωνιστών» είναι πολλές φορές εξωπραγματικά! Είναι αρκετά φυσικό λοιπόν να μην νιώθουν άνετα με τα προσόντα τους και αυτό πολλές φορές να μεταδίδεται στην εκάστοτε παρτενέρ!
Φόβος Νο2: Να μην έχουν ωραίο σώμα
Μπορεί να κατέχουμε εμείς την ταμπέλα των υστερικών (μιας και ασχολούμαστε συνεχώς με τα ψωμάκια και τις περιφέρειες), παρόλα αυτά έχει αποδειχτεί ότι και οι άνδρες έχουν εξίσου μεγάλη ανασφάλεια με το σώμα τους. Το γεγονός ότι δεν έχουν κοιλιακούς και γυμνασμένα μπράτσα, όπως μας παραδέχτηκαν πολλοί, τους κάνει να ντρέπονται!
Φόβος Νο3: Να ιδρώνουν πολύ
Μερικοί άνδρες ιδρώνουν περισσότερο από το κανονικό την ώρα που κάνουν σεξ, έτσι αγχώνονται πολύ μήπως ξενερώσουν την παρτενέρ τους. Τελικά για εμάς τις γυναίκες είναι πραγματικό πρόβλημα αυτό;
Φόβος Νο4: Να μυρίζουν τα πόδια τους
Επίσης μας εξομολογήθηκαν ότι ανησυχούν για την κακοσμία που προέρχεται από τα πόδια τους, η οποία μπορεί να φτάσει στη δική μας μύτη όταν είμαστε μαζί τους στο κρεβάτι. Εμείς πάντως θα τους συστήναμε να τα φρόντιζαν λιγάκι παραπάνω.
Φόβος Νο5: Να μην έχει διάρκεια το σεξ
Αυτός είναι και ο δικός μας φόβος εδώ που τα λέμε! Πολλοί από εκείνους που ρωτήσαμε μας αποκάλυψαν ότι σκέφτονται άσχετα πράγματα την «κρίσιμη ώρα» όπως το ότι ξέχασαν να πετάξουν τα σκουπίδια ή τον αγώνα μπάσκετ που είδαν, μόνο και μόνο για να καθυστερήσουν το… τέλος!
Φόβος Νο6: Να μην καταφέρουν να μας ικανοποιήσουν
Κακά τα ψέματα, αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους τους. Όπως μας παραδέχτηκαν, το να καταφέρουν να μας φτάσουν σε οργασμό είναι κάτι σαν στοίχημα που βάζουν με τον εαυτό τους, το οποίο αν δεν το πετύχουν τους δημιουργούνται πολλές ανασφάλειες.
Φόβος Νο7: Να έχουν στοματική κακοσμία
Εντάξει, και εμείς δεν είμαστε σε καλύτερη μοίρα. Δεν χρειάζεται να κυκλοφορούμε με στοματικό διάλυμα στην τσάντα μας, όμως κανενός η αναπνοή όταν ξυπνάει δεν μυρίζει αγιόκλημα! Ειδικά όταν περνούμε το βράδυ με τον σύντροφό μας θα πρέπει και οι δύο να έχουμε μαζί μας μια οδοντόβουρτσα για να μυρίζουμε υπέροχα!
Φόβος Νο8: Να μην έχουν στύση
Προτού αρχίσουμε τις κλασσικές ανασφαλείς ερωτήσεις μας όπως αν του αρέσουμε/τον ανάβουμε/αν φταίμε εμείς, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι η επίμαχη περιοχή είναι γεμάτη νεύρα και επηρεάζεται εύκολα από πολλούς παράγοντες, όπως από το αλκοόλ και το άγχος. Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα του συμβεί κάτι τέτοιο, ας δείξουμε κατανόηση. Έτσι και εκείνος θα σταματήσει να μας λέει τις κλασσικές δικαιολογίες π.χ ότι του συνέβη για πρώτη φορά και προπαντός θα σταματήσει να φοβάται.
Φόβος Νο9: Να μην ακούγονται σέξι
Πάνω στην προσπάθειά τους να μας «ανάψουν» μιλώντας βρώμικα, μπορεί να χρησιμοποιήσουν φράσεις (που τις έχουν ακούσει από ταινίες πορνό) οι οποίες τελικά να μην ακούγονται τόσο σέξι. Εμείς πάλι τους συστήνουμε να είναι ο εαυτός τους και να εκφράζονται όπως θέλουν χωρίς προσποιήσεις.
Φόβος Νο10: Να είναι «κακοί» εραστές
Πολλοί άνδρες αναρωτιούνται αν πράγματι είναι τόσο καλοί στο σεξ όπως ισχυρίζεται η παρτενέρ τους ή το λέει απλά και μόνο για να τους «ξεφορτωθεί». Ίσως να το έχετε κάνει και εσείς, να ενισχύετε εκείνου την αυτοπεποίθηση και μετά στις φίλες σας να λέτε τα χειρότερα. Το σίγουρο είναι ότι σε κάθε άνδρα αρέσει να θεωρεί τον εαυτό του ως τον καλύτερο εραστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...