Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του Galaxy S IV


Εντυπωσιακές επιδόσεις από τη νέα ναυαρχίδα της Samsung

Σε λίγες μέρες θα λάβει μέρος η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της νέας συσκευής της Samsung, του πολυαναμενόμενου Galaxy S IV. 

Ωστόσο μέχρι τις 14 Μαρτίου που είναι προγραμματισμένο το event, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, δεν θα αποτελέσουν έκπληξη μετά τις τελευταίες διαρροές από το AnTuTu Benchmark Test.

Και αυτό γιατί επιβεβαιώθηκε πως το Galaxy S IV θα διαθέτει οθόνη AMOLED 4,99 ιντσών με ανάλυση 1920x1080 και Gorilla Glass 3, τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της εταιρίας Exynos 5410 με χρονισμό στα 1,8GHz, επεξεργαστή γραφικών PowerVR SGX 544MP.

Ακόμη, η συσκευή θα εξοπλίζεται με 2GB μνήμης RAM, 16GB ή 32GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 13 megapixel, εμπρόσθια κάμερα 2.1 megapixel, δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα LTE και λειτουργικό σύστημα Android 4.2 Jelly Bean.



Επίσης, το Galaxy S IV θα είναι εφοδιασμένο με μπαταρία 3.100mAh, που θα δίνει ικανοποιητική διάρκεια ζωής ακόμα και σε πλήρη λειτουργία. 

Φυσικά, πολλές άλλες πληροφορίες, όσον αφορά καινοτόμες λειτουργίες, την εμφάνιση αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας, θα γίνουν γνωστές από την ίδια την εταιρεία σε λίγες ημέρες στην εκδήλωση που θα γίνει στην πλατεία Times της Νέας Υόρκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...