Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

αποκαλύπτει το Galaxy S IV

Βίντεο αποκαλύπτει το Galaxy S IV


Τι στιγμή που η Samsung διατηρεί την ίδια διαφημιστική πορεία

Μπορεί η Samsung να κατάφερε όλο αυτό το διάστημα να κρατήσει κρυφό το σχεδιασμό της νέας της συσκευής, όμως τις τελευταίες μέρες οι διαρροές διαδέχονται η μία την άλλη. Πλέον, κυκλοφόρησε στο Internet ένα βίντεο που ίσως αποτελέσει το ντεμπούτο της νέες συσκευής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Φυσικά, ακόμα δεν είμαστε βέβαιοι αν το smartphone που κάνει την εμφάνισή του είναι όντως το νέο Galaxy S IV, όμως όπως και να έχει πρόκειται για μία νέα συσκευή της εταιρίας που λειτουργεί κανονικά και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει κατά καιρούς για τη νέα ναυαρχίδα της Samsung.

Αυτό που μας κάνει να κρατάμε τις επιφυλάξεις μας είναι οι διαφορές της συσκευής που παρουσιάζεται στο βίντεο από τη μυστηριώδη φωτογραφία που κυκλοφόρησε σήμερα η ίδια η εταιρία. Ίσως έχουμε να κάνουμε με μία άλλη καινούρια συσκευή που έχει αναπτύξει η εταιρία. 

Επίσης, φαίνεται σαν να διαθέτει dualSIM, δυνατότητα που υποστηρίζει η Samsung συνήθως στις συσκευές που κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Κίνα.

Όπως και να έχει πάντως, το συγκεκριμένο βίντεο αποδεικνύει πως η Samsung στηρίζει τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Galaxy S IIΙ και αυτό θα πρέπει να περιμένουμε στην εκδήλωση στις 14 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...