Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Πόσο θα κοστίζει το Galaxy S IV

Πόσο θα κοστίζει το Galaxy S IV


Διέρρευσαν οι πρώτες τιμές

Η Samsung έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τελευταίων μηνών με την κυκλοφορία του νέου Galaxy S IV. Μάλιστα, ειδικά μετά την περασμένη Πέμπτη και την παρουσίαση της νέας συσκευής, το θέμα που απασχολεί την ηλεκτρονική κοινότητα είναι η τιμολόγηση της ναυαρχίδας της εταιρίας.

Οι φήμες, λοιπόν, κάνουν λόγο για τιμή που θα ξεκινά από τα 699 ευρώ για την αγορά της Ιταλίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν μέσα στο τριήμερο που μας πέρασε, στην υπόλοιπη Ευρώπη αναμένεται να κοστίζει έως και 100 ευρώ φθηνότερα. Μάλιστα στη γερμανική έκδοση του Amazon.de, μπορεί να το προπαραγγείλει κανείς έναντι 649 ευρώ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ακούγονται, θα πρέπει να αναμένουμε τη συσκευή στις χώρες της Ευρώπης, σε μία τιμή ανάμεσα στα 600-700 ευρώ, αναλόγως βέβαια τη φορολογία και το Φ.Π.Α της κάθε μίας ξεχωριστά.

Πρόκειται πάντως για ένα εύρος τιμών, στο οποίο κινούνται συσκευές όπως το HTC One, το Sony Xperia Z αλλά και άλλες αυτής της κατηγορίας, με το νέο Galaxy να παραμένει σαφώς φθηνότερο από το iPhone 5. Φυσικά, οι ακριβείς τιμές για τη χώρα μας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως αναμένεται η εταιρία να μας τις ανακοινώσει πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου