Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η Huawei ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Galaxy S IV

Η Huawei ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Galaxy S IV


Με οθόνη 1080p και πάχος μόλις 6,3 χιλιοστά

Η Huawei φαίνεται πως είναι έτοιμη να δημιουργήσει μία συσκευή που θα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη νέα ναυαρχίδα της Samsung. Οι τελευταίες πληροφορίες υποστηρίζουν πως η κινεζική εταιρία σκοπεύει να ανακοινώσει μέσα στον Απρίλιο τη δική της πρόταση για τη μεγάλη κατηγορία των smartphones.

Η νέα συσκευή, που ακόμα δεν έχει διαρρεύσει το όνομά της, θα διαθέτει οθόνη 4,9 ιντσών με ανάλυση 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή K3V3 με χρονισμό στα 1,8GHz, επεξεργαστή γραφικών Mali T604 GPU, 2GΒ μνήμης RAM, κάμερα 13 megapixel, μπαταρία 2.600mAh, ενώ πρόκειται να είναι εξαιρετικά λεπτό για τα δεδομένα της κατηγορίας με το πάχος να αγγίζει τα 6,3 χιλιοστά!

Φυσικά, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση της εταιρίας, όμως αν οι παραπάνω φήμες επαληθευτούν και αν φυσικά η συγκεκριμένη συσκευή κυκλοφορήσει και εκτός της κινεζικής αγοράς, θα αποτελέσει σίγουρα έναν πολύ ισχυρό ανταγωνιστή του Galaxy S IV, που μάλιστα θα είναι πιο προσιτός οικονομικά, για το καταναλωτικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...