Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Με επεξεργαστή Snapdragon 600 το Galaxy S IV στην Ελλάδα

Με επεξεργαστή Snapdragon 600 το Galaxy S IV στην Ελλάδα


Ο Exynos 5 Octa θα κυκλοφορήσει σε Ιταλία, Γερμανία, Ρωσία, Ουκρανία και Πολωνία

Η Samsung παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα τη νέα της ναυαρχίδα Galaxy SIV, αφήνοντας όμως αρκετές απορίες σε ότι έχει να κάνει με τον επεξεργαστή της συσκευής. Η κορεατική εταιρία είχε ανακοινώσει πως η συσκευή θα διατεθεί με δύο διαφορετικά chip, αναλόγως τη χώρα στην οποία θα κυκλοφορήσει.

Η τεχνολογική ιστοσελίδα Sammobile, που ασχολείται με θέματα της Samsung, δημοσίευσε μία λίστα που παρουσιάζει ποια έκδοση του Galaxy S IV θα κυκλοφορήσει στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Έτσι γίνεται γνωστό πλέον πως στην Ελλάδα θα διατεθεί το μοντέλο GT-i9505, που θα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 600 με χρονισμό στα 1,9GHz. Από τη λίστα του Sammobile φαίνεται πως ο Exynos 5 Octa θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ιταλία, Γερμανία, Ρωσία, Ουκρανία και Πολωνία. 

Η συγκεκριμένη διαφοροποίηση έχει να κάνει με προβλήματα της εταιρίας στην παραγωγή και διανομή των νέων επεξεργαστών της, Exynos 5 Octa, που θα διαθέτει οκτώ πυρήνες που θα λειτουργούν ανά τέσσερις, αναλόγως τις απαιτήσεις των εφαρμογών που θα χρησιμοποιεί ο κάτοχος.

Στη λίστα με τις χώρες που θα κυκλοφορήσει η έκδοση με τον Sanpdragon 600 ανήκει η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βοσνία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Τσεχία, η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Πορτογαλία, η Σλοβακία, η Σλοβενία, η Ισπανία, Η Ελβετία, η Ολλανδία και οι χώρες της Σκανδιναβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...