Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Το Wii mini έρχεται στην Ελλάδα στις 15 Μαρτίου

Το Wii mini έρχεται στην Ελλάδα στις 15 Μαρτίου


Προσθέτει στη συλλογή Nintendo Selects 4 επιπλέον τίτλους

Το Wii mini είναι ο μικρός αδερφός της γνωστής παιχνιδοκονσόλας της Nintendo. Πρόκειται για μία ανανεωμένη έκδοση, που εκτός από το μικρότερο μέγεθος, έχει τη δυνατότητα να «τρέξει» τους περισσότερους από 1.200 τίτλους παιχνιδιών του κλασσικού Wii, προσφέροντας πολλές ώρες διασκέδασης στους χρήστες του.

Η νέα κονσόλα έρχεται σε μαύρο χρώμα με κόκκινο περίγραμμα, ένα κόκκινο χειριστήριο, ένα κόκκινο nunchuck, ενώ θα μπορεί να συνδεθεί με όλα τα ασύρματα περιφερειακά του Wii. 

Η κυκλοφορία του Wi mini ανακοινώθηκε από τη Nintendo για τη χώρα μας στις 15 Μαρτίου 2013.

Εκτός από την κυκλοφορία του Wii mini, όμως η Nintendo ανακοίνωσε πως θα εμπλουτίσει τη συλλογή παιχνιδιών Nintendo Selects, με τέσσερις ακόμα κλασσικούς τίτλους, φτάνοντας έτσι τους δέκα στο σύνολο.

Πλέον ολόκληρη η συλλογή θα διαθέτει τα Mario Party 8, Wii Sports Resort, Mario Power Tennis, Super Paper Mario, Super Mario Galaxy, The Legend of Zelda: Twilight Princess, Maria Strikers Charged, Wii Sports, Animal Crossing: Lets Go To the City και WarioWare: Smooth Moves. Οι τέσσερις πρώτοι τίτλοι αποτελούν τις νέες προσθήκες της Nintendo.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου