Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Δες ποιά είναι η καλύτερη στάση για να μείνεις έγκυος! Κι όμως υπάρχει!



Υπάρχει μια συγκεκριμένη στάση με την οποία μπορείς να μείνεις έγκυος πιο εύκολα;

Υπάρχουν πολλοί μύθοι ανά τον κόσμο και τους αιώνες που φέρονται να εξασφαλίζουν την κύηση της γυναίκας ή τουλάχιστον υποστηρίζουν πως μπορούν να αυξήσουν σημαντικά το ποσοστό των πιθανοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα ακούγεται ότι μόνο η ιεραποστολική στάση είναι αυτή που έχεις ως αποτέλεσμα την κύηση ή ότι η γυναίκα μετά το σεξ πρέπει να κάτσει σε μια συγκεκριμένη στάση έτσι ώστε να βοηθήσει τα σπερματοζωάρια να βρουν τον δρόμο τους πιο εύκολα. Κανείς από αυτούς τους μύθους δεν είναι αληθής επακριβώς αλλά δεν είναι απαραίτητα και ψέμα.

«Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε σεξ κάθε δεύτερη μέρα κοντά  στην ωορρηξία ώστε να δώσετε την δυνατότητα στον αγαπημένο σας να «επαναφορτίσει» το σπέρμα του», δηλώνει η Δρ. Donnica Moore.


Βέβαια είναι πιθανό μια γυναίκα να μείνει έγκυος με οποιαδήποτε στάση χωρίς να υπάρχει ένας συγκεκριμένος κανόνας απλά καλό θα ήταν να δοκιμάσετε και τον τρόπο που προτείνει η Δρ. Moore.
faysbook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...