Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Η επιλογή του νυφικού

Η επιλογή του νυφικού


Συμβουλές για να κάνετε τη σωστή επιλογή

Η αναζήτηση του νυφικού είναι μια πολύ όμορφη διαδικασία που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας για όλη σας τη ζωή. Για να επιλέξετε το ιδανικό νυφικό για εσάς, είναι αναγκαίο να έχετε μία ολοκληρωμένη άποψη γύρω από τον κόσμο του νυφικού. Θα πρέπει να είστε κεφάτη ήρεμη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, για να χαρείτε απόλυτα εκείνη τη στιγμή. Είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το τέλειο νυφικό για εσάς.

Περίπου 4-5 μήνες πριν το γάμο είναι η ιδανική στιγμή για την αφετηρία της αναζήτησης του νυφικού σας. Έτσι και θα έχετε αρκετό χρόνο να επιλέξετε τα υπόλοιπα πράγματα, όπως: χτένισμα, μακιγιάζ, στολισμό της εκκλησιάς και της δεξίωσης, λουλούδια, παρανυφάκια, μπομπονιέρες, που θα σχετίζονται με την επιλογή του νυφικού σας αλλά προτίστως θα μπορείτε χωρίς αγχος να διορθώσετε και τυχόν λάθη που θα κάνετε σε κάποια επιλογή σας.

Αρχικά μπορείτε να σερφάρετε στο ιντερνέτ που υπάρχουν άπειρα site για να επισκεφτείτε, ώστε να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας. Μπορείτε να πάρετε ιδέες, να έχετε εικόνες από την αγορά, να ενημερωθείτε για τις τάσεις της μόδας, κι όλα αυτά μέσα από τον υπολογιστή σας. Καθίστε λοιπόν στην αναπαυτική πολυθρόνα σας και αρχίστε την περιήγησή σας στην αγορά μόνη σας ή με τις φίλες σας. Θα μπορούσατε επιπλέον να αγοράσετε κάποια περιοδικά γάμου για να τα μελετήσετε και να πάρετε και άλλες απόψεις. Θα ήταν καλό να μεριμνήσετε να κρατήσετε σημειώσεις για τα νυφικά που σας έκαναν περισσότερο εντύπωση και είναι κοντά στο γούστο σας ώστε όταν θα κάνετε επισκέψεις στους διάφορους οίκους να τα έχετε μαζί σας, για να δείξετε στους ειδικούς τι περίπου θα θέλατε για το δικό σας νυφικό και να τους βοηθήσετε να καταλάβουν πιο εύκολα αυτό που ζητάτε.

Στη συνεχεία πρέπει να κλείσετε ραντεβού για να επισκεφτείτε όσο το δυνατόν περισσότερους οίκους και να δοκιμάσετε όσο το δυνατόν περισσότερα νυφικά. Ώστε να βεβαιωθείτε με τη βοήθεια των ειδικών, πιο στυλ νυφικού είναι ιδανικό για σας. 

Αφού ενημερώσετε για την ημερομηνία και την τοποθεσία που θα γίνει ο γάμος, οι ειδικοί θα δουν το σώμα σας και θα σας παροτρύνουν να δοκιμάσετε τα νυφικά που θεωρούν ότι ταιριάζουν καλύτερα σε σας. Σωστό θα ήταν να ενημερώνετε από την αρχή για το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε για αγορά ή ενοικίαση ώστε να σας δείξουν από την αρχή τα νυφικά που αντέχει η τσέπη σας. Πάντως πάνω κάτω όλα τα νυφικά ειδικά για ενοικίαση στις ίδιες τιμές παίζουν. Και πιστέψτε με αν βρείτε αυτό που πραγματικά θέλετε, και πιο ακριβό να έχει, απ’ ότι έχετε υπολογίσει ότι θα κοστίσει, θα το πάρετε!

Πηγή: gamosinfo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...