Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Καταπληκτικές Ιδέες για το πώς να Προσθέσετε Χαλιά σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας


Δεν θα αισθανθείτε ότι επίπλωση σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού θα είναι πλήρης χωρίς ένα χαλί, θα πρέπει να είστε απόλυτα προσεκτικοί με αυτό το συγκεκριμένο βήμα. Το σωστό χαλί μπορεί να διαμορφώσει εντελώς το χώρο και ίσως να είναι πολύ καλύτερος. Αυτός είναι ο λόγος που εμείς σας παρουσιάζουμε σήμερα το πώς να προσθέσετε το σωστό χαλί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Είναι γνωστό, βέβαια, ότι ένα απλό χαλί είναι τέλεια επιλογή σας σε περίπτωση που έχετε ήδη ένα βαριά διακοσμημένο και πολυσύχναστο δωμάτιο, με αυτόν τον τρόπο το χαλί θα εξισορροπήσει το συνολικό αποτέλεσμα για μια καλύτερη διακόσμηση. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε απλά διακοσμημένους τοίχους ή έπιπλα, τότε το χαλί είναι το καλύτερο πράγμα για να αποτελέσει το «μπαχαρικό» στο στυλ του δωματίου και να του δώσει μια όψη που θα μαγνητίσει το βλέμμα. Σε αυτή την περίπτωση, πάμε για βαμμένα, τυπωμένα, με ζωντανά χρώματα, ή ένα συνονθύλευμα όλων χαλιά σε χρώματα που πηγαίνουν με το δωμάτιό σας.
Τώρα όσον αφορά το στυλ, εάν το σπίτι σας έχει ένα σύγχρονο στυλ, για παράδειγμα, τότε μπορείτε σίγουρα να πάτε για χνουδωτά χαλιά, λόγω του εκπληκτικό στυλ, που έχει αγαπηθεί από όλους. Τα χαλιά έρχονται σε μια σειρά από στυλ, σχέδια, υλικά και χρώματα και θα πρέπει να γνωρίζετε την ιδανική επιλογή για κάθε ένα από αυτά, επειδή ένα χαλί κουζίνας είναι σίγουρα διαφορετικό από ένα χαλί τραπεζαρίας, και ούτω καθεξής. Ορισμένες τάσεις χρησιμοποιούν περισσότερα από ένα μικρό χαλί για πιο εντυπωσιακό στυλ, και μερικοί άνθρωποι προτιμούν επίσης να έχουν μόνο ένα μικρό χαλί για να δείξουν δάπεδο τους, ειδικά αν είναι κατασκευασμένα από ξύλο για να αναδείξουν έτσι την κομψότητα του. Οι παρακάτω εικόνες θα σας εμπνεύσουν με καταπληκτικές ιδέες και θα σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό για την δική σας επιλογή.
Images via: http://www.stylisheve.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...