Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Το δαχτυλίδι που σας θυμίσει την επέτειο γάμου σας


Το δαχτυλίδι που σας θυμίσει την επέτειο γάμου σας
Αν δεν τα πάτε και τόσο καλά με τις σημαντικές ημερομηνίες όπως είναι η επέτειος του γάμου σας ή τα γενέθλια του/της αγαπημένου/ης σας,τότε καλό θα είναι να ρίξετε μια ματιά στο δαχτυλίδι «Remember Ring». Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο δαχτυλίδι μοναδικό είναι το ότι φροντίζει να σας υπενθυμίζει την προκαθορισμένη ημερομηνία της επετείου σας καίγοντας σας ελαφρώς το δάχτυλο!

Συγκεκριμένα, 24 ώρες πριν την άφιξη της ημερομηνίας που θέλετε να θυμάστε, το δαχτυλίδι μετατρέπει τη θερμότητα του χεριού σας σε ηλεκτρισμό και κάθε μία ώρα ανεβάζει θερμοκρασία στους 48° C (για περίπου 10 δευτερόλεπτα). Με τον τρόπο αυτό έχετε όλο το χρόνο για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την επέτειο σας, να αγοράσετε δώρο ή να ετοιμάσετε κάποια έκπληξη στο σύντροφό σας.

Το «Remember Ring» διατίθεται σε 7 διαφορετικά σχέδια από χρυσό (14k), λευκόχρυσο ή συνδυασμό, των δύο και είναι αδιάβροχο.

techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...