Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η μικρότερη κάμερα για νυχτερινές λήψεις στον κόσμο

Η μικρότερη κάμερα για νυχτερινές λήψεις στον κόσμο


Η CHOBi CAM Pro3 έρχεται με βάρος μόλις 41 γραμμάρια και τιμή 40 ευρώ!

Η ιαπωνική εταιρεία Japan Trust Technology (JTT) σχεδίασε τη μικρότερη κάμερα με δυνατότητες νυχτερινής όρασης στον κόσμο, δίνοντας τη δυνατότητα για νυχτερινές λήψεις φωτογραφιών και βίντεο, πολύ καλής ποιότητας.

Το νέο αυτό gadget έχει βάρος μόλις 41 γραμμάρια με τις διαστάσεις του να είναι 17mm x 45mm x 28mm ενώ είναι ικανό για λήψη βίντεο ανάλυσης 1920x1080 και φωτογραφιών 4032x3024.

Η CHOBi CAM Pro3 είναι μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που χωράει στην παλάμη σας, ενώ το μεταλλικό περίβλημα που χρησιμοποίησε η JTT, την προστατεύει από πιέσεις και πτώσεις.

Η μίνι αυτή κάμερα, διαθέτει αυτονομία 120 λεπτών συνεχούς λήψης με μία μόνο φόρτιση, ενώ η κάρτα μνήμης των 32GB, μέσω θύρας microSDHC, εγγυάται πως δε θα ξεμείνετε ποτέ από ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο για τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας.



Επίσης διαθέτει θύρα microUSB για φόρτιση από τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή (Windows ή Mac), ενώ η διάρκειας μίας πλήρης φόρτισης δεν ξεπερνά τις 3 ώρες.

Η CHOBi CAM Pro3 είναι διαθέσιμη από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας στην τιμή των 4.980 γιεν (περίπου 40 ευρώ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...