Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Στον φρούραχο της Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Μουρούτη

Στον φρούραχο της Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Μουρούτη


«Μέσω ποιών παραμηχανισμών παρακολουθούν τις κινήσεις του Τσίπρα;»

«Σε έντονο διάβημα προς τον φρούραρχο της Βουλής προέβη αντιπροσωπεία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το μείζον θέμα που δημιούργησε η δημόσια παραδοχή του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού κ. Μουρούτη, ότι γνωρίζει τον ημερήσιο κατάλογο των επισκεπτών του γραφείου του κ. Τσίπρα στη Βουλή».

Αυτό υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανάρτηση στο twitter, του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο οποίος είχε αποκαλύψει την ταυτότητα του μπλόγκερ «Πιτσιρίκος», αναφέροντας πως δήλωσε την ταυτότητά του «κατά την είσοδό του στη Βουλή για να δει τον κ. Τσίπρα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «ο φρούραρχος της Βουλής διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελείτο από τον Αλέξη Τσίπρα και τους Π. Λαφαζάνη κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και Ν. Βούτση, πως δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο βιβλίο εισόδου της Βουλής, παρά μόνον κατόπιν εισαγγελικής εντολής».

«Μετά την παραπάνω διαβεβαίωση, ο κ. Μουρούτης και η κυβέρνηση είναι έκθετοι και οφείλουν να μας πουν μέσω ποιών παραμηχανισμών και μεθόδων παρακολουθούν τις κινήσεις του προέδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Αποτυπώνουν τελικώς τέτοιου είδους πρακτικές την αντίληψη της κυβέρνησης περί δημοκρατίας;», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...