Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Παρουσιάστηκε η πρώτη τηλεόραση μόνο από γυαλί

DesignLineTV31 300x199 Παρουσιάστηκε η πρώτη τηλεόραση μόνο από γυαλί


Η νέα σειρά DesignLine της Philips μοιάζει με ένα μεγάλο τζάμι από κρύσταλλο, καθώς δεν διαθέτει κλασικό πλαίσιο γύρω από την οθόνη της.
Το δεύτερο τρίμηνο του έτους θα κυκλοφορήσει στην αγορά η πρώτη τηλεόραση, που θα αποτελείται μόνον από γυαλί.
Το δεύτερο τρίμηνο του έτους θα κυκλοφορήσει στην αγορά η πρώτη τηλεόραση, που θα αποτελείται μόνον από…γυαλί.
Πρόκειται για τη σειρά DesignLine της Philips, από την οποία έχει αφαιρεθεί το κλασικό πλαίσιο γύρω από την οθόνη και έχει ενσωματωθεί σε μία ενιαία γυάλινη επιφάνεια.
Όταν είναι κλειστή η τηλεόραση, μοιάζει με ένα μεγάλο γυάλινο τζάμι και όταν λειτουργεί εμφανίζεται μία λωρίδα από μαύρο γυαλί γύρω από την οθόνη, ενώ το κρύσταλλο γίνεται διαφανέστερο, όσο χαμηλότερα κατεβαίνει.
Η DesignLine TV θα λειτουργεί στα 1.400Hz ενώ θα διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή, συνδεσιμότητα WiFi και θα υποστηρίζει 3D σε ανάλυση 1080p.DesignLineTV2 Παρουσιάστηκε η πρώτη τηλεόραση μόνο από γυαλίΕπιπλέον, θα ενσωματώνει την τεχνολογία Ambilight της εταιρίας, που ουσιαστικά εκπέμπει ακτίνες φωτός στις τρεις εξωτερικές πλευρές της τηλεόρασης, σε χρωματισμούς που ταιριάζουν σε αυτούς που εμφανίζονται στην οθόνη.
Θα είναι διαθέσιμη σε 46 και 55 ίντσες, στην Ευρώπη και τη Ρωσία μέσω της TP Vision κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του 2013, αλλά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ακόμα για την τιμή της ή το πότε θα κυκλοφορήσει και άλλες αγορές.
Η νέα συσκευή θα λανσαριστεί το επόμενο τρίμηνο σε διαστάσεις οθόνης 46 και 55 ιντσών, ενώ οι τιμές της θα κυμαίνονται μεταξύ 2.000 και 3.000 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...