Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Μαρκογιαννάκης: Παρακαλώ το Θεό να βγω υγιής μέσα από την επιτροπή


Μαρκογιαννάκης: Παρακαλώ το Θεό να βγω υγιής μέσα από την επιτροπή
«Καταγγέλλω την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι τοποθέτησε την κ. Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή  για να μην επιτραπεί ομαλότητα και να μη βγει αποτέλεσμα και να βγαίνει να καταγγέλλει κουκούλωμα», δήλωσε ο κ. Μαρκογιαννάκης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
«Παρακαλώ το Θεό να βγω υγιής μέσα από την επιτροπή», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι αν γνώριζε περί τίνος πρόκειται δε θα δεχόταν να τοποθετηθεί πρόεδρος ούτε καν μέλος στην επιτροπή.
Η κ. Κωνσταντοπούλου από την πλευρά της, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, εκτόξευσε νέα πυρά κατά του προέδρου της προανακριτικής επιτροπής.
«Απεργάζονται σχέδια και καταστρώνουν σχέδια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Χθες από τον κ. Μαρκογιαννάκη, που είναι κατ’ εξοχήν εκτελεστής αυτού του σχεδίου συσκότισης, απετράπη η κατ’ αντιπαράσταση εξέταση δύο ουσιωδέστατων μαρτύρων του κ. Μπίκα και του κ. Διώτη οι οποίοι έχουν και κραυγαλέες αντιφάσεις. Ο τρόπος με τον οποίο απετράπη η εξέταση είχε μεθοδευτεί και ήταν κατάδηλος αποδεικνύει και καταδεικνύει ότι εδώ το ζητούμενο δεν είναι να αποδοθούν ποινικές ευθύνες, εδώ το ζητούμενο είναι να μην αποκαλυφθούν ποινικές ευθύνες από έναν πρόεδρο επιτροπής ο οποίος προσυνεννοείται μάλιστα με εμπλεκόμενα μέρη για την εξέτασή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται ότι η χθεσινή κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ και του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ ολοκληρώθηκε επεισοδιακά καθώς σημειώθηκε έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ του κ. Μαρκογιαννάκη και της κ. Κωνσταντοπούλου.
Το φραστικό επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο κ. Μαρκογιαννάκης διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο μαρτύρων και ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεδρίασης προκαλώντας την άμεση αντίδραση της κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία τον χαρακτήρισε «αρχιερέα της συγκάλυψης».
Λίγο αργότερα οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στην Προανακριτική κατήγγειλαν μεταξύ άλλων τον κ. Μαρκογιαννάκη ως «θλιβερό αχθοφόρο των σχεδίων συγκάλυψης που πυρετωδώς καταστρώνουν αυτές τις μέρες οι μηχανισμοί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί με τους εμπλεκόμενους στη Λίστα Λαγκάρντ», όπως τόνισαν.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/294014/markogiannakis-parakalo-to-theo-na-vgo-ygiis-mesa-apo-tin-epitropi#ixzz2PUSKEaZQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...