Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ο Αντώνης Κανάκης μιλάει για όλα!


Ο Αντώνης Κανάκης μιλάει για όλα!
"Χείμαρρος" ήταν σε πρόσφατη, αποκλειστική του συνέντευξη στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Λιακόγκονα ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Αντώνης Κανάκης, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις σε Κύπρο και Ευρώπη, καθώς και για τα εγχώρια πολιτικά τεκταινόμενα.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ-ΕΥΡΩΠΗ:

"Δεν αντιμετωπίζω τόσο ειδικά το όλο θέμα, δεν μπαίνω στη διαδικασία να αναλύω οικονομικά και νομισματικά όλες τις εξελίξεις, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά στην Ευρώπη γενικότερα. Για μένα είναι γενικότερο σύνολο, παγκόσμιο αυτήν τη στιγμή. Έχει να κάνει με τη γενικότερη αντίληψή μας περί οικονομίας, οικονομικού, τραπεζικού και νομισματικού συστήματος το οποίο εδραιώθηκε πριν από πάρα πολλά χρόνια, ήταν καταδικασμένο να αποτύχει και ήταν αναπόφευκτο ότι θα οδηγούσε τους λαούς σε απίστευτα πλασματικά χρέη και, κατά συνέπεια, σε απίστευτα προβλήματα και δυστυχίες. Αυτό συμβαίνει τώρα, αυτό το οικονομικό-τραπεζικό-νομισματικό σύστημα, με μοναδικό του σκοπό αποκλειστικά και μόνο να συσσωρεύονται πλούτη και χρήματα σε συγκεκριμένα μέρη, πρόσωπα και ανθρώπους, καταρρέει σιγά σιγά και ιδιαιτέρως προβληματικά."

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ":

"Επί της ουσίας το «μαζί τα φάγαμε», δυστυχώς, μπορεί και να έχει ένα μεγάλο βαθμό αλήθειας, γιατί ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας συμμετείχε σε κάποια τεράστια φαγοπότια που έγιναν σε σχέση με το Δημόσιο. Απλά δε δικαιούται, σε καμία περίπτωση, ο Πάγκαλος και κανένας Πάγκαλος, κανένας άνθρωπος που βρισκόταν δηλαδή σε τόσο υψηλές θέσεις στις κυβερνήσεις της χώρας, επί τόσα πολλά χρόνια, να προβαίνει σε τέτοιες διαπιστώσεις."

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...