Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Αστική Ταπετσαρία από την εταιρία Cole & Son



Είναι καιρός να ξεχάσετε το επίπεδο χρώμα! Δώστε τους τοίχους σας μια δροσερή εμφάνιση με αστικού τύπου ταπετσαρίες από την εταιρία Cole & Son – η συλλογή Fornasetti  φέρνει τους τοίχους σας στην πρώτη γραμμή με αυτά τα τολμηρά νέα σχέδια, και φροντίζει να τραβήξει  την προσοχή σας όπως έκανε και με την δική μας.

Μας άρεσαν περισσότερο:
Η Mediterranea ταπετσαρία που είναι μια σκηνή της πόλης, γεμάτη με κτίρια. Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε, μια κοντινή ματιά κρατά το μάτι σας ενώ όταν κινείσται μακριά θα εκτιμήσετε το γραφικό μοτίβο της, διαθέσιμη σε μαύρο και άσπρο ή καφέ και μαύρο. Η Malachite είναι εμπνευσμένη από τη φυσική πέτρα, και μεταφράζεται σε ένα γραφικό μοτίβο στο σύγχρονο μαύρο και άσπρο ή το τολμηρό με  πραγματικό μαλαχίτη πράσινο-μαύρο, καφέ-και-μαύρο, γκρι ή άμμο τόνους. Η Ex Libris είναι μια δροσερή βιβλιοθήκη ταπετσαρία-εμπνευσμένο σχέδιο της ράχης του βιβλίου, διαφορετικά μεγέθη, σε ευθεία και σε μια γωνία. Σίγουρα θα την αγαπήσουν οι λάτρεις του βιβλίου.
Η σειρά Fornasetti έχει τόσες πολλές διαφορετικές ταπετσαρίες, μπορείτε να δείτε ολόκληρη την αστική συλλογή ταπετσαρία στην ιστοσελίδα της εταιρίας Cole & Son.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...