Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Το Diablo III έχει 1 εκατ. ενεργούς παίκτες κάθε μέρα

Το Diablo III έχει 1 εκατ. ενεργούς παίκτες κάθε μέρα


Παρά τα προβλήματα συνεχίζει με εντυπωσιακά νούμερα

Στο συνέδριο Game Developers Conference, ο πρώην διευθυντής παιχνιδιού Jay Wilson, μίλησε σε ένα θέμα με τίτλο «Shout of the Devil: Η δημιουργία του Diablo III». Στην ομιλία του αναφέρθηκε στο τρέχουσα κατάσταση του παιχνιδιού αλλά και το μέλλον του.

Δήλωσε πως περισσότεροι από 1 εκατομμύριο παίκτες παίζουν Diablo III σε καθημερινή βάση, ενώ 3 εκατομμύρια διαφορετικοί παίκτες συνδέονται στο παιχνίδι κάθε μήνα. Πρόκειται για πολύ ικανοποιητικά νούμερα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που αντιμετώπισε το παιχνίδι στο παρελθόν.

Το Diablo III έχει ήδη πουλήσει περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι στιγμής, που σημαίνει πως έχει καταφέρει να διατηρήσει το 25% του κοινού του, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν και πολλά να κάνει κανείς στο παιχνίδι αφού το τερματίσει. Μάλιστα, η Blizzard ελπίζει να φέρει πολλούς από τους χρήστες της πίσω, με την εισαγωγή της επιλογής Team Deathmatch.

Όπως υποστηρίζει ο Wilson, ο υπεύθυνος για το παιχνίδι τα τελευταία 7 χρόνια, θα γίνουν πολλές αλλαγές που θα στρέψουν και πάλι το ενδιαφέρουν του κοινού στην ιστορία του παιχνιδιού και όχι στα ενσωματωμένα μαγαζιά ανταλλαγής εξοπλισμού, που είναι σήμερα.

Ήδη η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού έχει προβεί σε πολλές αλλαγές από την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε ο τίτλος, αλλαγές που φαίνεται πως κατάφεραν να διατηρήσουν το ενδιαφέρον μίας μεγάλης ομάδας παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...