Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Τα Galaxy Mega 5.8 και 6.3 κυκλοφορούν έρχονται το Μάιο

Τα Galaxy Mega 5.8 και 6.3 κυκλοφορούν έρχονται το Μάιο


Μάθετε τα χαρακτηριστικά των δύο νέων συσκευών της Samsung

Οι φήμες για νέα smartphones με μεγάλη οθόνη έδιναν κι έπαιρναν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η επίσημη επιβεβαίωση της Samsung ήρθε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα (μαζί με μια παρουσίαση στο Ubergizmo).

Έτσι τα δύο νέα mid-range smartphones/ phablets/ ταμπλετόφωνα (πείτε τα όπως σας βολεύει) με τις θηριώδεις οθόνες των 5,8 και 6,3 ιντσών αντίστοιχα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη μέσα στον ερχόμενο Μάιο, υπό τη σκέπη του brand Galaxy Mega.

To μεγαλύτερο διαθέτει οθόνη 6,3'' στα 720p και βασίζεται σε έναν διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1,7GHz και σε 1,5GB RAM. Συνδέεται σε LTE 4G δίκτυα και ενσωματώνει 8GB ή 16GB αποθηκευτικού χώρου. Το μικρότερο –χα, χα- μοντέλο διαθέτει qHD οθόνη 5,8 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1,4 GHz, HSPA συνδεσιμότητα και 8GB εσωτερικής μνήμης.

Αμφότερα ενσωματώνουν κάμερα ανάλυσης 8 Μegapixel, microSD θύρα και τρέχουν Android 4.2 Jelly Bean.

Οι τιμές των Galaxy Mega 5.8 και 6.3 δεν είναι σαφείς, αλλά αν κρίνουμε από τα specs αναμένονται «γήινες». Το βέβαιο σύμφωνα με την ανακοίνωση της Samsung είναι ότι θα κυκλοφορήσουν πρώτα στην Ευρώπη στα μέσα Μαΐου.

Πηγή: thegang.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...