Κυριακή 28 Απριλίου 2013

«Φρενάρει» την κυκλοφορία των φουτουριστικών γυαλιών η Google

«Φρενάρει» την κυκλοφορία των φουτουριστικών γυαλιών η Google


Θα μπορούν να συνδεθούν στο ίντερνετ μέσω Wi-Fi ή Bluetooth

«Φρενάρει» από ό,τι φαίνεται την κυκλοφορία των φουτουριστικών γυαλιών της η εταιρεία Google, καθώς ζήτησε την Παρασκευή από τους πελάτες της να είναι υπομονετικοί. «Θα πρέπει να υποθέσουμε ότι θα μας πάρει κάποιο χρόνο », δήλωσε ο Έρικ Σμιτ, εκτελεστικός διευθυντής της Google, σε συνέντευξη στην Ουάσιγκτον.

Η αμερικανική ομάδα άρχισε την αποστολή μόνο των πρωτοτύπων «Glass Google» των γυαλιών που είναι εξοπλισμένα με κάμερα και μικρόφωνο και είναι σε θέση να συνδεθούν στο ίντερνετ μέσω Wi-Fi ή Bluetooth. «Είναι ακόμα πολύ νωρίς», σημείωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Google. «Σκεφτείτε το σαν μια επιλογή για την οποία η Google κάνει πολλές δοκιμές μέχρι να είμαστε πολύ καλοί», συμπλήρωσε. 

Ο συνιδρυτής της Google, είχε ανακοινώσει τον περασμένο Φεβρουάριο ότι τα γυαλιά θα διατεθούν σε ευρεία χρήση φέτος με τιμή που θα κυμαίνεται λιγότερο από 1.500 δολάρια ανά μονάδα.

Όσον αφορά το εξαιρετικά φιλόδοξο έργο της Google, για το αυτοκίνητο χωρίς οδηγό, ο Σμιτ ανέφερε ότι το σχέδιο τους υπολογίζεται να είναι έτοιμο «σε κάποια χρόνια και όχι δεκαετίες, και προφανώς όχι σε μερικούς μήνες», καθώς ακόμη βρίσκονται στο στάδιο της έρευνας και της ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...