Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Το ακριβότερο iPhone 5 στον κόσμο

Το ακριβότερο iPhone 5 στον κόσμο
Η συγκεκριμένη συσκευή κοστίζει, ούτε λίγο ούτε πολύ, όσο 14 χιλιάδες iPhone 5 64GB μαζί, δηλαδή περί τα 12 εκατομμύρια ευρώ.
Το iPhone 5 Black Diamond είναι μάλλον "το πιο ακριβό smatphone στον κόσμο" και, απ’ ό,τι μαθαίνουμε, έχει αγοραστεί από έναν Κινέζο επιχειρηματία, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, το χρησιμοποιεί όμως ως το κανονικό του τηλέφωνο.
Το σασί του είναι από ατόφιο χρτσάφι και διαθέτει ένα μαύρο διαμάντι 26 καρατίων στη θέση του home button του (εξου και το όνομα της συσκευής).
Διαθέτει ακόμη 600 λευκά διαμάντια στο τελείωμά του και επικάλυψη χρυσού στο πίσω μέρος του, ενώ το λογότυπο της Apple είναι από ατόφιο χρυσάφι με 53 διαμάντια. Η οθόνη της συσκευής έχει αντικατασταθεί από κρύσταλλο ζαφείρι, το ίδιο υλικό που η αμερικανική εταιρεία χρησιμοποιεί στο φακό της κάμερας της συσκευής.
Ο Stuart Hughes είναι πρόθυμος να φτιάξει ένα τέτοιο κινητό και για σένα, αρκεί φυσικά να έχεις τα χρήματα να τον πληρώσεις. Αν συμβαίνει αυτό και είσαι Έλληνας Κροίσος με αυτού του είδους το γούστο, μπορείς να ρίξεις περαιτέρω ματιές στην ιστοσελίδα του stuarthughes.com.

Το ακριβότερο iPhone 5 στον κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου