Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

«Η τιμή του PS4 θα είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτή»

«Η τιμή του PS4 θα είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτή»


Για το κόστος της νέας κονσόλας μίλησε ο αντιπρόεδρος της Sony Worldwide Studios

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις στο Edge, είτε στην ηλεκτρονική είτε στη φυσική του έκδοση, κρύβονται αυτό το διάστημα στο γνωστό μέσο, και μάλιστα από σημαντικούς ανθρώπους της gaming βιομηχανίας. Ξεκινώντας από τον Michael Denny, αντιπρόεδρο της Sony Worldwide Studios, το θέμα ήταν προφανώς το επερχόμενο PS4.

Η αλήθεια είναι ότι στην μακροσκελή του συνέντευξη, δεν αποκαλύπτονται πολλά από αυτά που δεν γνωρίζουμε έως τώρα για τη next-gen κονσόλα της Sony. Ωστόσο, υπάρχει ένα απόσπασμα που έχει ενδιαφέρον. Πιθανώς, αυτό που μας καίει όλους στην Ελλάδα, είναι η τιμή του PS4 και o Denny υποστήριξε πάνω σε αυτό την προσπάθεια της εταιρείας να απευθυνθεί σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό, κρατώντας το κόστος χαμηλά.

Επίσης, αναφέρει ότι η εταιρεία παίρνει τα μαθήματά της από τα προηγούμενα λανσαρίσματα, όπως του PS3. Παρόλα αυτά, δηλώνει ότι η νέα κονσόλα θα διαθέτει πολλές δυνατότητες και θα είναι σε θέση να κάνει πρωτόγνωρα πράγματα, και γι' αυτό προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή.

Αν μας ζητάτε να αποκρυπτογραφήσουμε την παραπάνω δήλωση, να το κάνουμε: Το PS4 θα έχει τιμή στο launch φθηνότερη από αυτή του PS3, αλλά δεν θα είναι και "τσάμπα" για τα δεδομένα της αγοράς, δηλαδή στα 300 με 350 ευρώ. Βάλτε κάτι παραπάνω, ελπίζουμε όχι πολύ, και θα είστε μέσα στην πρόβλεψη (να πω 450-500 ευρώ ή προτρέχω;).

Όσο για τον Hideo Kojima, είχε κι αυτός την τιμητική του στο περιοδικό. Έτσι, δήλωσε ότι περιμένει με ανυπομονησία όλες τις νέες κονσόλες, όχι μόνο το PS4. Γι' αυτόν, η περίοδος των αποκλειστικοτήτων, έλαβε τέλος, και δεν θέλει να περιοριστεί σε ένα σύστημα, καθώς το καθένα από αυτά θα έχει κάτι που τον ιντριγκάρει (κάτι ξέρει για το Kinect αυτός...).

Επίσης, ανέφερε ότι είναι ανοικτός να συμμετάσχει σε διάφορα events που αφορούν στις next-gen κονσόλες. Όσον αφορά στο PlayStation Meeting και την ανακοίνωση του PS4, υποστήριξε ότι εκείνη την περίοδο έπρεπε να βοηθήσει στο λανσάρισμα του Rising στο Λονδίνο. Όπως και να 'χει, εξέφρασε την αγάπη του προς τη Sony (διαθέτει, όπως λέει χαρακτηριστικά, και κάμερα της εταιρείας!), ενώ υποστήριξε ότι το cloud gaming είναι το μέλλον. Διπλωματικός, όπως πάντα άλλωστε, ο Hideo.

Πηγή: thegang.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...