Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά της νέα σειράς Samsung Galaxy Mega

Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά της νέα σειράς Samsung Galaxy Mega


Δύο νέα «phablets» με οθόνες 6.3 και 5.8 ιντσών

Η Samsung σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ετοιμάζει μία νέα σειρά «phablets» με την ονομασία Galaxy Mega. Οι πρώτες διαρροές κάνουν λόγο για δύο νέες συσκευές με οθόνες 6.3 και 5.8 ιντσών αντίστοιχα.

Το Galaxy Mega 6.3 θα διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1.7GHz, 1.5GB μνήμης RAM, οπίσθια κάμερα 8 megapixel και εμπρόσθια στα 2 megapixel και μπαταρία 3.200mAh, ενώ οι διαστάσεις του θα είναι 88mm x 167.6mm x 7.9mm.

Μάλιστα οι πληροφορίες επισημαίνουν πως θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις, η πρώτη θα διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης LTE ενώ η δεύτερη όχι. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμο είτε σε μαύρο είτε σε λευκό χρώμα.

Από την άλλη πλευρά, στο Galaxy Mega 5.8 βρίσκουμε διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1.4GHz, 1.5GB μνήμης RAM, σύστημα κάμερας αντίστοιχο με αυτό του Mega 6.3 και μπαταρία 2.600mAh. Και οι δύο συσκευές, φαίνεται πως θα βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα της Google, Android 4.1.2 ή 4.2.2 Jelly Bean.

Ακόμα φυσικά, δε μπορούμε να γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας των δύο αυτών συσκευών, όμως παλαιότερα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για διάθεση του Galaxy Mega 5.8 στα τέλη Μαΐου, ενώ του Galaxy Mega 6.3, λίγο νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...