Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Το Samsung Galaxy Note 8.0 έρχεται στις 11 Απριλίου

Το Samsung Galaxy Note 8.0 έρχεται στις 11 Απριλίου


Στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, στα 399 δολάρια, η «πρεμιέρα»

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Note 8.0 στο Mobile World Congress και πλέον το νέο tablet της κορεατικής εταιρίας είναι έτοιμο να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Android συσκευή θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 11 Απριλίου στην τιμή των 399 δολαρίων, ελαφρώς πιο ακριβό από το iPad mini, που κοστίζει 329 δολάρια.

Το νέο Note 8.0 εκτός από την οθόνη 8 ιντσών, θα περιλαμβάνει και έναν τεραπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,6GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης έως και 64GB μέσω θύρας microSD, κάμερα 5 megapixel και λειτουργικό Android 4.1.2 Jelly Bean.

Η πρώτη έκδοση που θα κυκλοφορήσει θα έχει δυνατότητα σύνδεσης στο Internet αποκλειστικά μέσω WiFi, ενώ η Samsung έχει επιβεβαιώσει πως εργάζεται στην ανάπτυξη και μίας επιπλέον έκδοσης με δυνατότητα σύνδεσης LTE για ταχύτητες 3G αλλά και 4G.

Η κυκλοφορία του νέου tablet στις Ηνωμένες Πολιτείες ακολούθησε αυτήν στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Σταδιακή θα είναι η κυκλοφορία του και στις υπόλοιπες αγορές του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...