Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ξεπέρασε τις 10 εκατ. πωλήσεις το Galaxy S4

Ξεπέρασε τις 10 εκατ. πωλήσεις το Galaxy S4


Απαιτήθηκαν μόλις 27 ημέρες για να φτάσει τον αριθμό-ορόσημο

Τον αριθμό-ορόσημο των 10 εκατομμυρίων συσκευών κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις η νέα ναυαρχίδα της Samsung στον τομέα των smartphones, το Galaxy S4.

Η επιτυχία της κορεάτικης εταιρείας ανακοινώθηκε σήμερα, επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψη του CEO Jong-kyu, που είχε δηλώσει ότι ανέμενε να φτάσει τον αριθμό αυτό, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Επιπλέον, για να πετύχει το σχετικό αριθμό πωλήσεων, η νέα συσκευή χρειάστηκε μόλις 27 ημέρες, σχεδόν τις μισές από όσες είχε κάνει ο προκάτοχός του, Galaxy S3. Συγκεκριμένα, απαιτήθηκαν μόλις 27 μέρες, έναντι 50 του S3. 

Η νέα συσκευή τηλεφώνου κυκλοφόρησε στη Ν. Κορέα στις 26 Απριλίου και είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερες από 110 χώρες. Όπως γνωστοποίησε σήμερα η εταιρεία, συνολικά θα κυκλοφορήσει στην αγορά 155 χωρών.

Η σχετική ανακοίνωση της κορεατικής εταιρείας, αποκάλυψε ακόμη την πρόθεσή της να διαθέσει την κορυφαία συσκευής σε νέα χρώματα, πέραν του μαύρου και του άσπρου που κυκλοφορεί σήμερα. 

Συγκεκριμένα, από το καλοκαίρι θα διατίθεται σε μπλε και κόκκινο, ενώ το φθινόπωρο η γκάμα θα συμπληρωθεί από μωβ και καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...