Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 23χρονης Φαίης


Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η 23χρονη Φαίη, το άτυχο κορίτσι που πέθανε μετά την πρωτοφανή και άγρια επίθεση που δέχθηκε από τον σύντροφό του στις αρχές Απριλίου....

Όλοι ήταν στο νεκροταφείο της Ν. Μάκρης για να της πουν το τελευταίο αντίο. Η οικογένειά της, οι φίλοι της και οι συγγενείς της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» από κοντά τους τόσο νωρίς και τόσο άδικα.

Όπως σας είχαμε πει, το 23χρονο κορίτσι τρεις ολόκληρες εβδομάδες πάλευε σκληρά, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Τα δάκρυα για την όμορφη Φαίη δεν σταματούν να κυλούν. Οι δικοί της άνθρωποι δεν ξέρουν ακόμη τι έγινε εκείνο το μοιραίο βράδυ, όταν η 23χρονη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στο κινητό της και έφυγε από το σπίτι της στη Νέα Μάκρη.

Τα αναπάντητα ερωτήματα είναι πολλά. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο μοναδικός άνθρωπος που ίσως μπορέσει να φωτίσει την υπόθεση είναι ο 25χρονος φίλος της που φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί της.

Ο νεαρός άνδρας όμως είναι εξαφανισμένος, παρά το γεγονός ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω δικηγόρου έχει δηλώσει την πρόθεση να παρουσιαστεί στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, η οικογένεια την άτυχης κοπέλας ευχαριστεί όσους την στήριξαν όλο αυτό το διάστημα.«Θέλω να ευχαριστήσω όλους του ανθρώπους που βοήθησαν την οικογένεια οικονομικά και πάνω από όλους όσους στάθηκαν εκεί, ήταν εκεί με την παρουσία τους» δήλωσε φίλος της 23χρονης Φαίης.

Όπως σας είχαμε γράψει, παρά τον πόνο τους οι γονείς της αδικοχαμένης Φαίης βρήκαν τη δύναμη να δωρίσουν τους νεφρούς και το ήπαρ της δίνοντας έτσι μέσα από το θάνατο του παιδιού τους ζωή σε τρεις ανθρώπους. Μεγαλείο ψυχής!

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...