Τρίτη 7 Μαΐου 2013

5 πράγματα που απαγορεύεται να κάνετε στο sex!


5 πράγματα που απαγορεύεται να κάνετε στο sex!
Το sex είναι ωραίο, αναζωογονητικό και φυσικά απρόβλεπτο!Ποτέ μα ποτέ, δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει και πώς θα καταλήξει μία βραδιά πάθους ακόμα κι αν κάνεις sex με τον ίδιο άνθρωπο για 1000ή φορά! Όπως είναι φυσικό και επόμενο λοιπόν, στο sex γίνονται και πολλά μα πάρα πολλά λάθη, όπως άλλωστε και σε όλες τις καθημερινές, ή σχεδόν καθημερινές, για κάποιους δραστηριότητες! Ειδικά εμείς οι γυναίκες, που όσο να πεις είμαστε κομματάκι πιο αυθόρμητες και συναισθηματικές από τους άντρες, έχουμε το απίστευτο ταλέντο, ακόμα και μία στιγμή υπέρτατης ηδονής να την μετατρέπουμε στο απόλυτο ξενέρωμα για τον παρτενέρ σε σημείο μάλιστα που να μας παρατά στην τύχη μας!Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια πράγματα τα οποία κυριολεκτικά απαγορεύεται να κάνετε κατά τη διάρκεια του sex, γιατί πολύ απλά θα το μετανιώσετε!
1. Να κλάψετε: Είτε είναι από συναισθηματική φόρτιση, είτε από έρωτα, είτε από υπέρτατη ηδονή, σας ξορκίζουμε, μην κλάψετε, ή τουλάχιστον όχι αν δεν ξέρετε και πολύ καλά τον παρτενέρ. Οι άντρες μπροστά σε μία... κλαίουσα γυναίκα, νιώθουν τεράστια αμηχανία την οποία πιθανότατα εμείς να μην μπορούμε να αντιληφθούμε, αλλά μπορούμε να την δούμε στα απελπισμένα και γεμάτα τρόμο βλέμματα που μας ρίχνει ακόμα και ο αδερφός μας την ώρα που κλαίμε! Ε φανταστείτε λοιπόν να αρχίσετε να κλαψουρίζετε την ώρα που εκείνος σας έχει στα τέσσερα και το παίζει επιβήτορας! Και καλά, ας πούμε ότι δακρύσατε, αν σας ρωτήσει ποιος είναι ο λόγος τι θα απαντήσετε; Προσοχή λοιπόν και αν δεν μπορείτε να κρατηθείτε τρέξτε στο μπάνιο! Σπάστε και τίποτα έτσι για το εφέ του πράγματος!
2. Να μιλήσετε για... μωρά: Καλά αυτό αν το έχετε ήδη κάνει, έχετε βέβαια ένα ελαφρυντικό γιατί δεν μας συμβουλευτήκατε προηγουμένως, αλλά όπως και να χει, είστε άξια της μοίρας σας! Καθίστε και αναρωτηθείτε το πολύ προφανές: Ποιος άντρας θέλει, την ώρα που έχει μία γυναίκα γυμνή μπροστά του, την οποία φυσικά θέλει και ποθεί να σκεφτεί οικογένειες και παιδιά; Την ώρα εκείνη λοιπόν, δεν σας βλέπει σαν μάνα των παιδιών του αλλά σαν κάτι άλλο που καλύτερα να μην αναφέρουμε. Εσάς δηλαδή πώς θα σας φαινόταν αν την ώρα που κάνατε τα μαγικά σας και νιώθατε τουλάχιστον ιέρεια του sex, να σας μιλούσε για την μαμά του; Σίγουρα όχι και ό, τι καλύτερο!
3. Να μιλάτε πολύ: Έχουμε πει πολλάκις, ότι η σιωπή στο sex ΔΕΝ είναι χρυσός! Ωστόσο, καλά θα κάνετε κάποιες φορές να βρίσκετε τη χρυσή τομή και να μην κάνετε υπερβολές! Μπορεί λοιπόν το να κάθεστε σαν την Μαρία της σιωπής και απλά να μουγκρίζετε, να είναι άκρως ξενερωτικό, αλλά και η λογοδιάρροια όπως και να το κάνουμε είναι εκνευριστικότατη! Μη νομίζετε ας πούμε ότι οι άντρες εκνευρίζονται μόνο με το να λέτε άσχετα πράγματα στο κρεβάτι, αλλά είναι ικανοί, ακόμα και τα άκρως σχετικά να λέτε, αν τα λέτε με υπέρ του δέοντως ένταση και συχνότητα, εκτός του ότι καταλήγετε να θυμίζετε πρωταγωνίστρια παρωδίας πορνό, του σπάτε τα νεύρα και δεν τον αφήνετε να συγκεντρωθεί! Αν πέσετε μάλιστα και σε κανά νταή, τότε ίσως να μη γλιτώσετε την κάλτσα στο στόμα μπας και το βουλώσετε!
4. Nα βαριέστε: Nαι ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποιες μέρες που δεν έχετε καθόλου όρεξη για sex αλλά αναγκάζεστε να κάνετε για να μην του χαλάσετε το χατίρι, αλλά πραγματικά, καλύτερα να μην μπείτε καν στη διαδικασία παρά να κάθεστε σαν την αγαλεδίτσα και να βαριέστε να κουνήσετε ακόμα και το πόδι σας! Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό και ξενερωτικό για έναν άντρα από το να προσπαθεί να ευχαριστήσει την παρτενέρ του και η άλλη να μη δείχνει καμία προθυμία. Στο κάτω κάτω, sex σας είπε ο χριστιανός να κάνετε όχι να σκάψετε! Επιπλέον, αν είστε επί το έργον καμιά ώρα και εκείνος για δικούς του προσωπικούς λόγους δεν τελειώνει, αφήστε το δολοφονικό βλέμμα στην άκρη και πιάστε λίγο πιο εντατικά δουλίτσα. Κρίμα είναι κι αυτός...
5. Να αναφέρετε την λέξη... γλυκούλι: Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα: Το sex δεν είναι ούτε γλυκό, ούτε χαριτωμένο ούτε τίποτα σχετικό. Είναι ωραίο, υπέροχο, φανταστικό και πολλά άλλα που δεν μας επιτρέπονται να γράψουμε. Eφόσον λοιπόν ισχύουν όλα αυτά, δεν υπάρχει ο παραμικρός έστω λόγος να μιλάτε σαν μπέμπα, να χρησιμοποιείτε υποκοριστικά ή να κάνετε ζουζουνιές που αντίστοιχες κάνετε στο δύο ετών ανιψάκι σας! Δεν είστε με κάποιο παιδί, είστε με άντρα και καλά θα κάνετε να το καταλάβετε. Δεν του αρέσουν τα γλυκά αλλά τα πικάντικα... Στην προκειμένη πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...