Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Δες τα 6 πιο ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη που κάνει μια Νύφη στο χτένισμά της..



Αν ετοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα, σίγουρα θα έχεις αρχίσει να ψάχνεις ιδέες για τα μαλλιά και το make up σου. Δες τι πρέπει να αποφύγεις όσον αφορά το χτένισμά σου εκείνη τη μέρα... 
 Είναι μια μέρα που θα θυμάσαι για πάντα και σίγουρα θέλεις να δέιχνεις πιο όμορφη από ποτέ! Το μυστικό είναι όσο πιο απλά τόσο πιο καλά! Πάρε για παράδειγμα την Κέιτ Μίντλετον που χτενίστηκε και βάφτηκε πολύ απλά μόνη της τη μέρα του γάμου της και πραγματικά έλαμπε!
Επείδη όμως μπορεί να χαθείς και να τελικά να μπερδευτείς με τις γνώμες των ειδικών αλλά και των γύρω, δες ποια πράγματα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις στα μαλλιά σου αυτή τη ξεχωριστή μέρα...

Κότσοι υπερπαραγωγή
Ένα κομψό σινιόν ή ένας επιμελώς ατημέλητος κότσος είναι εξαιριτική ιδέα αλλά μην το παρακάνεις με τον όγκο. Πραγματικά δεν χρειάζεσαι δεύτερο κεφάλι και είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα σε κουράσει όλο αυτο το βάρος στο κεφάλι σου.

Με φειδώ τα προιόντα styling
Όσο πιο πολλά προιόντα χρησιμοποιείς τόσο περισσότερο κακό κάνεις. Τα μαλλιά σου θα βαρύνουν και πιθανόατα να φριζάρουν καθώε τα ροιόντα styling περιέχουν αλκοόλ που "στεγνώνει" τα μαλλιά.

Μπούκλες 
Δεν θέλεις σίγουρα να μοίζεις με πορσελάνινη κούκλα και έχε υπόψη σου ότι οι μπούκλες προσθέτουν κιλά στο πρόσωπο. Προτίμησε κάτι πιο χαλαρό όπως π.χ. κυματιστά μαλλιά.

Μην κάνεις κάτι εξτριμ
Εκείνη η μέρα δεν ενδείκνεται για πειραματισμούς! Ακόμα κι αν δεις κάτι τελείως διαφορετικό από το στυλ που θα σε εντυπωσιάσει απλά μην το κάνεις. Πιθανότατα να απογοητευτείς.

Λάδι ή serum στα μαλλιά
Φρόντισε τα μαλλιά σου να είναι ήδη καλά ενυδατωένα τη μέρα του γάμου σου για να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποιο απο αυτά τα προιόντα που θα τα βαρύνουν.

Κοτσίδες
Αν ο γάμος σου είναι σε μποέμ στυλ θα είναι υπέροχο να κάνεις κάτι σε γαλλική κοτδίδα, αλλά με μέτρο. Όχι πολλά κοτσιδάκια!
faysbook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...