Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Το «Barman» σάς βοηθάει να φτιάξετε το τέλειο cocktail

Το «Barman» σάς βοηθάει να φτιάξετε το τέλειο cocktail


Νέο gadget που παρουσιάστηκε στο KickStarter

Μόλις κατάφερε να ξεπεράσει το στόχο χρηματοδότησης που είχε θέσει στο KickStarter, το Barman είναι ένα νέο gadget που συνδυάζει μία ψηφιακή ζυγαριά, φωτισμούς LED, Bluetooth 4.0 και μία εφαρμογή για smartphones ώστε να βοηθήσει τους χρήστες του να δημιουργήσουν γευστικά cocktail. 

Αρχικά ο χρήστης θα πρέπει να τοποθετήσει ένα ποτήρι με ή χωρίς πάγο, επάνω στην επιφάνεια του Barman. Χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη εφαρμογή επιλέγει μία συνταγή για το cocktail της αρεσκείας του και το gadget τον ειδοποιεί να αρχίσει να τοποθετεί τα σωστά υλικά και με τη σωστή σειρά στο ποτήρι. 

Το Barman ταυτόχρονα φωτίζει το ποτήρι με ένα LED φως χρώματος μπλε ενώ όταν έχετε προσθέσει την κατάλληλη ποσότητα ο φωτισμός γίνεται κόκκινος, ώστε να σας ειδοποιήσει να σταματήσετε. Στη συνέχεια σας ενημερώνει για το επόμενο συστατικό και η διαδικασία επαναλαμβάνεται, μέχρι να ολοκληρωθεί το ποτό. 

Επιπλέον, ο κάθε χρήστης μπορεί να αλλάξει κάποια από τα συστατικά ανάλογα με τις προτιμήσεις του ή ακόμα και να δημιουργήσει τις δικές του. Όταν το ποτό ολοκληρωθεί, το Barman σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε τη δημιουργία σας ή ακόμα και τη νέα σας συνταγή μέσα από το Facebook και το Twitter. 

Το Barman μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συλλέξει 52.605 δολάρια από την χρηματοδότησή του στο KickStarter με τον αρχικό στόχο να έχει τεθεί στα 50.000 δολάρια. Το μόνο βέβαιο είναι πως με 17 ημέρες να απομένουν για το πρότζεκτ, θα καταφέρει να συλλέξει αρκετούς πόρους ώστε να συμβάλλει στη διασκέδαση του καλοκαιριού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...