Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Όμορφα νύχια γρήγορα και εύκολα

Όμορφα νύχια γρήγορα και εύκολα


Συμβουλές για μανικιούρ σε 15 λεπτά

Τα νύχια είναι ο καθρέφτης της κομψότητας και της υγείας μας. Γιατί, λοιπόν, να μην ακολουθήσετε τις συμβουλές που ακολουθούν, για να αποκτήσετε κι εσείς νύχια ζηλευτά;

Μανικιούρ σε 15 λεπτά

Για χέρι παχουλό με τετράγωνα νύχια

Κόψιμο: Δώστε με τη λίμα σας στα νύχια σας στρογγυλό σχήμα, «τρώγοντας» κάπως τις άκρες, για να δείχνουν λεπτότερα. Αποφεύγετε τα πολύ μακριά και μυτερά νύχια, γιατί κάνουν ένα παχύ χέρι να δείχνει ακόμα πιο παχύ!

Μανόν: Για σας είναι ακατάλληλα τα σκούρα μανόν. Για να κάνετε τα νύχια σας να δείχνουν μακρύτερα, αποφεύγετε να βάφετε το πλάι τους.

Χέρι μικρό με μικρά στρογγυλά νύχια

Κόψιμο: Μη λεπτύνετε τα νύχια σας. Είναι προτιμότερο να υιοθετήσετε ένα σχήμα στρογγυλεμένο, για να διατηρήσουν έτσι τα νύχια σας τη θηλυκότητά τους. Αν τα χέρια σας είναι λεπτά, δώστε στα νύχια σας ένα ωραίο τετράγωνο σχήμα κάπως έντονο και αρρενωπό.

Μανόν: Σε σας ταιριάζουν τα ανοιχτόχρωμα, περλέ χρώματα, που κάνουν τα νύχια σας να λάμπουν σαν αστραφτερά κοχύλια.

Χέρι κανονικό με αμυγδαλωτά νύχια

Κόψιμο: Επειδή δεν έχετε ιδιαίτερα προβλήματα με το σχήμα των νυχιών σας, μπορείτε να τα κόψετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις και το στιλ σας: πιο στρογγυλεμένα για περισσότερη θηλυκότητα, πιο τετράγωνα για να επιβάλλονται!

Μανόν: Το χρώμα του εξαρτάται από το στιλ σας. Το μανόν μπορεί να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού. Επίσης, αν σας αρέσει, μπορείτε να αφήνετε άβαφο το λευκό τμήμα της βάσης (κάπως δύσκολο, βέβαια, να το κάνετε μόνη σας).

Χέρι μακρύ με τετράγωνα νύχια

Κόψιμο: Είτε είναι μακριά είτε κοντά, κόβετε τα νύχια σας «καρέ», στρογγυλεύοντας ελαφρά τις γωνίες, για να δώσετε έτσι στρογγυλάδα στο χέρι σας.

Μανόν: Αν τα νύχια είναι στενά, το μανόν απλώνεται κανονικά. Αν τα νύχια είναι πλατιά, βάψτε τα ως εξής: αφού περάσετε μια διαφανή βάση για να ενοποιηθεί το χρώμα των νυχιών, βάλτε στο κέντρο του το μανόν, αφήνοντας από τη μια και από την άλλη πλευρά μια λωρίδα χωρίς χρώμα, περισσότερο ή λιγότερο φαρδιά, ανάλογα με το σχήμα των νυχιών. Με αυτόν τον τρόπο τα νύχια θα δείχνουν πιο στενά και πιο μακριά.

Πηγή: belife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...