Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Γάμος



Οι γυναίκες σκέφτονται τον γάμο;


bride-386
Πότε μια γυναίκα σκέφτεται τον γάμο; Σχετικές έρευνες δείχνουν ότι η σημερινή σύγχρονη γυναίκα, σκέφτεται τον γάμο με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι τρεις παρακάτω προϋποθέσεις:

1.Είναι ικανοποιημένη από την σεξουαλική ζωή με τον σύντροφό της
2.Συγκατοικεί ή πρόκειται άμεσα να συγκατοικήσει με τον σύντροφό της
3.Θέλει να αποκτήσει παιδιά

Επίσης, οι γυναίκες σήμερα σύμφωνα σκέφτονται το γάμο από την ηλικία των 28 ή 30 και μετά, εφόσον ο γάμος δεν βρίσκεται στις προτεραιότητές τους και ίσως ούτε στα άμεσα σχέδιά τους. Οι εποχές έχουν αλλάξει, το ίδιο και οι συνήθειες μας, επομένως είναι λογικό να έχει αλλάξει και η νοοτροπία που υπήρχε παλιά περί γάμων , που ήθελε τις γυναίκες οπωσδήποτε να παντρεύονται και να δημιουργούν οικογένεια. Στις μέρες μας και φυσικά λόγω της οικονομικής κρίσης και των συνθηκών που επικρατούν, ο γάμος θεωρείται πολυτέλεια, αφού οι άνθρωποι καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά αμέτρητες δυσκολίες οικονομικής, επαγγελματικής φύσης και φυσικά προβλήματα υγείας.

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες και έχουν περισσότερη ανάγκη, είναι να νιώθουν ότι έχουν δίπλα τους έναν σύντροφο που τον αγαπούν και μπορούν να αισθανθούν ασφάλεια μαζί του. Η συντροφικότητα , η αγάπη και η εμπιστοσύνη στη σχέση είναι τρεις σταθερές αξίες, οι οποίες αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας όμορφης και υγιούς σχέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...