Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Γυναικείος οργασμός: Έχει… προσωπικό κωδικό!

Γυναικείος οργασμός: Έχει… προσωπικό κωδικό!


Η Tracey Cox, η διάσημη σεξολόγος της εφημερίδας Daily Mail, αποκαλύπτει πως μπορεί μια γυναίκα να βρει το μοναδικό αποτύπωμα που αφήνει ο οργασμός της.

Σύμφωνα με την Κόξ, ο μύθος που επικρατεί πως έχουν όλες οι γυναίκες τον ίδιο οργασμό και τον βιώνουν με τον ίδιο τρόπο, είναι πέρα για πέρα λανθασμένος.

Σύμφωνα με την Κοξ αλλά και τους αμερικανούς σεξολόγους Lou Paget Hartmann, Fithian και Campbell, υπάρχει ένα κοινό μοτίβο αλλά ο οργασμός που βιώνει κάθε γυναίκα είναι διαφορετικός σε τέτοιο βαθμό που να αφήνει ένα ξεχωριστό αποτύπωμα.
Με άλλα λόγια, όσο μοναδικό είναι το δακτυλικό αποτύπωμα μιας γυναίκας, τόσο ξεχωριστός είναι και ο οργασμός της

Αν αντιληφθούν οι γυναίκες το γεγονός αυτό, και περισσότερους οργασμούς θα βιώνουν και θα γίνονται πιο έντονους.

Και πως θα γίνει αυτό; Κατανοώντας πόσο μοναδικός είναι ο γυναικείος οργασμός:

1) θα μπουν σε διαδικασία να κατανοήσετε τα κουμπιά του
2) θα σταματήσουν να ψάχνουν συγκεκριμένα σημάδια, να ρωτούν τις φίλες ή να θεωρούν πως αληθινός είναι μόνο ο οργασμός που προκύπτει από τη διείσδυση.

Ποιοί είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την ένταση και συχνότητα του οργασμού;

Σίγουρα, η δυναμική των μυών του κόλπου που γυμνάζεις με τις ασκήσεις Κέγκελ και που όπως όλοι οι μυς πλήττονται από τον χρόνο, τη χρήση, μια γέννα. Παράλληλα, σπουδαίο ρόλο παίζει και η ανατομία του κόλπου και η ευαισθησία που έχει ενώ εξίσου σημαντικά είναι και τα σεξουαλικά ερεθίσματα, από που τα δέχονται οι γυναίκες και με ποιά συχνότητα.

Ο γενικός κανόνας υποστηρίζει πως όσο πιο πολύ εξερευνήσουν οι γυναίκες τις ερωτογενείς τους ζώνες, όσο περισσότερο κάνουν σεξ χωρίς στρες, τόσο περισσότερους απλούς ή πολλαπλούς οργασμούς θα βιώσετε. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως οφείλετε να αφουγκραστείτε το σώμα σας και να σας οδηγήσετε εκείνο στον οργασμό παρά να το προσπαθείς εσύ να το επιβάλλεις.
Πηγή: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...